3 marketings værktøjer som du bør kende

3 marketings værktøjer som du bør kende

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En hver virksomhed som interessere sig for online markedsføring, bør fokusere på hvordan deres hjemmeside er præsenteret. Til at tjekke ens online tilstedeværelse findes der en lang række værktøjer som beskriver sidens tilstand og dens synlighed. Der findes en lang række gratis værktøjer, samt nogle betalte. Her er 3 betalte værktøjer, som næsten er uundværlig når det kommer til online synlighed.

3 værktøjer til at måle din online tilstedeværelse

Semrush – Værktøjet er med sine dybdegående analyser og enorme mængder data.

Et helt unikt værktøj, som kan give en indsigt og forståelse for SEO, som ikke er set magen til i andre SEO værktøjer. Ud over værktøjet udgiver Semrush hvert år en omfattende og dybdegående rapport omkring Google’s ranking faktorer. Denne rapport giver professionelle såvel som brugere stor indsigt i, hvilke trends, tendenser og korrelationer der er mellem SEO og Google placeringer.

Serpreme.io – Serpreme er en Google rank tracker,

Værktøjet som holder øje med hvordan dine søgeord rykker sig fra dag til dag. Her er mulighed for at markere forskellige fokus ord, tracke på både mobil og desktop, samt Google og Bing. Tjenenste er udviklet Bondtofte og Co., så al support kan både foregå på dansk eller engelsk. Tjenesten stiger afhængig hvor mange søgeord og domæner du vil tracke på, men betaler altså kun for det antal søgeord som du har brug for.

Ahref.com – Siden ahref.com er et rigtig godt værktøj til link analyse.

Her har du mulighed for at tjekke antal backlinks, referring domains, mention, hvilket er omtale af din hjemmeside uden links og domain rating. Domain rating er en god indikator hvor man hurtigt kan se hvor stærkt domænet er. Ligeledes har du mulighed for at se om din hjemmeside mister link og om nofollow/dofollow mm. Husk at tjekke siden både med og uden https. Der findes både en gratis og premium version, hvor premium versionen starter ved $79.

Skriv en kommentar