3 ting, du skal overveje, før du køber printer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal købe en ny printer, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Herunder følger en række tips til, hvordan du finder den helt rigtige printer til dit budget og forbrug.

Hvis du er i tvivl om, hvilken printer du skal købe, kan det være vanskeligt at finde den rigtige. Når du køber en printer, har du mange forskellige valg, og det er ikke altid, den dyreste der er den bedste i netop dit tilfælde. 

Derfor bør du overveje en række forskellige ting, før du er i stand til at vælge den rigtige printer til netop dit forbrug. Udover at prisen har en indflydelse, skal du også overveje, hvorvidt du kommer til at bruge printeren ofte eller ej.

Overvej dit budget

Først og fremmest skal du overveje, hvor meget du er villig til at give for din printer. Det er ikke alle, der har et stort behov for, at printeren skal kunne printe hurtigt og mange ark ad gangen. Hvis du kun skal printe en gang imellem kan du nøjes med at vælge en billig version.

Skal du printe ofte?

Hvis den printer, du leder efter, skal bruges i forbindelse med arbejde eller på kontoret, kan det være en fordel at investere i en laserprinter, som er i stand til at printe hurtigt og mange ark ad gangen.

Skal du bare bruge printeren en gang imellem, kan du med fordel investere i en langt billigere blækprinter, som ikke koster lige så meget, men som til gengæld også er noget langsommere.

Hvad med printerpatroner?

Det er ikke kun printeren, som koster penge. Hvis du køber en HP-printer, skal du samtidig investere i toner og blækpatroner til HP, hvilket kan ende med at blive en dyr fornøjelse. Du kan derfor med fordel købe kompatible blækpatroner, som i langt de fleste tilfælde er mindst lige så godt som de originale udgaver. 

De har blot den fordel, at de er billigere. Du bør dog være opmærksom på, at garantien ryger, når du investerer i blækpatroner, som ikke er fremstillet af printerproducenten.

 

Skriv en kommentar