3D visualisering – din digitale hjælp til hus byggeriet

3D hus

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være svært at forstille sig hvordan et hus, eller bare et rum kommer til at se ud når det er færdig bygget, det tætteste man længe har kunne komme på et endeligt resultat, er arkitekttegninger, som stadig ikke giver den rettet følelse af hvordan rummet egentligt er.
Derfor kan man nu til dags bruge digitale værktøjer til at illustrere, hvordan et hus eller et bestemt rum, kommer til at se ud.  

3D visualisering – hvad er det? 

3D visualisering er et digitalt værktøj du kan bruge til at præsentere et hus eller et bestemt rum, eller en ting du har fundet på, inden den overhovedet er blevet produceret.
Ved at samarbejde med et bureau og deres designere, kan du få visualiseret dit produkt, så man får en virkeligheds fornemmelse af det.
Et af de førende indenfor 3D visualisering er Flow studio, de har en lang række prisvindende senior designere, som ved præcis hvordan man laver det helt perfekte 3D visualisering.
De går også meget op i at du er en del af udviklingen af produktet, så det bliver som du gerne vil have det. Det vil sige at du får din helt egen account manager, som er bindeled mellem dig og deres designere, for at få det mest optimale produkt som muligt. Du kan læse mere om Flow studio her. 

Arbejdsproces ved 3D visualisering 

Et forløb vil typisk foregå over 4 etaper, første step er den første snak, hvor de så ud fra dine ideer, laver et udkast, som du får lov at se og kommentere på.
Næste step går ud på at designerne kigger på kommentarerne, og retter dem til og så får du lov at se og kommentere på det igen.
På baggrund af de seneste kommentarer til andet step, rettes der til og laves final touches. De sikrer sig at visualiseringen er som ønsket.
Når resultatet er som ønsket, vil der blive renderet materiale i høj kvalitet, som er klar til at blive vist frem

Skriv en kommentar