Alle streamer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sidste år var der ifølge Wilke godt 42% af alle danskere, der slet ikke streamede noget. Det er der i den grad blevet lavet om på. I en ny undersøgelse der er blandt andet bliver beskrevet her, som Wilke har lavet, viser det sig nemlig, at det tal nu er nede på blot 16%, hvilket mere eller mindre vil sige, at alle streamer.

Det har længe været vidst, at de store TV Stationer var presset og at flere og flere forlader flow tv’et trygge rammer. Stationerne er dog generelt ved at komme rigtig fint efter det, og flere af dem er i fuld gang med den digitale transformation der er i gang. TV2 er blandt dem der har oplevet en nedgang i seertallene, men hvad man taber på gyngerne kan man vinde på karrusellerne. Deres streaming platform TV2 Play er således gået fra 50.000 til 350.000 betalende abonnenter, inden for de sidste fem år.

Blandt de andre store spillere på markedet (udover DR, der har deres DR-TV), finder man blandt andre MTG Danmark, der blandt andet står bag Tv3 kanalerne. De har længe haft stor succes med deres streaming tjenesten Viaplay, og har sågar også Viafree en gratis pendent, hvor udvalget dog begrænser sig til egne produktioner.

Tallene er en tydelig indikator på hvor pilen peger hen, og overfor Finans.dk udtaler Julie Nygaard fra Wilke også, at flow tv ganske enkelt dør med den ældre generation. Den “nye” generation vil ganske elske se det de vil se, når de vil se det, og ikke hvornår en tv station vælger det for dem.

 

Skriv en kommentar