Bliv hørt til møderne.

Bliv hørt til møderne

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kræver overblik og struktur at holde et godt møde eller konference. Der skal være en god dagsorden, som er veldisponeret så alle føler at de relevante områder bliver berørt. Samtidig skal der også være en tilpas mængde plads til at møde deltagerne kan komme til orde, så de føler at deres tilstedeværelse og deres mening bidrage med værdi til den virksomhed eller organisation som holder mødet.

 

Digital lydforstærkning

Det kan selvfølgelig være svært, hvis der er mange mødedeltagere tilstede eller hvis man er under forhold hvor det er svært at høre hvad der bliver sagt. Er man 100 mennesker samlet udendørs, så der det stort set umuligt at høre hvad en enkelt person har på hjerte, men mindre man bruger en mikrofon. Det er heldigvis mere og mere almindeligt at stører virksomheder har en såkaldt mikroport: en lille mikrofon som monteres på tøjet og tilsluttes en senderenhed med batterier, således at den kan sende trådløst til højtalere et andet sted. Det er selvfølge smart at man uforstyrret kan tale og samtidigt har begge hænder fri til at lave fagter pege o.l. men det er meget bøvlet at skifte udstyret fra én person til en anden og det er ikke lige sikkert at man har råd til at købe mikroports nok til alle. Heldigvis kan man leje sådanne udstyr til de dage hvor man afholder store møder.

 

Håndholdt mikrofon

Det løser selvfølgelig ikke problemet med at mødedeltagerne som ikke kan høres. Her kan det anbefales at sørge for at anskaffe en almindelig håndholdt mikrofon som hurtigt kan sendes hen til vedkommende, som gerne vil have taletid. Det er samtidig også en relativ billig løsning – begge mikrofonmuligheder kan du købe her.  Hust at have ekstra batterier liggende idet både mikroport og en håndholdt mikrofon ofte bruger batterier – Det sikre også at du slipper for at skulle oplade hele mikrofonen undervejs.

Skriv en kommentar