Boligsalget sker online

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er naturligvis ikke nogen, eller i hvert fald ganske ganske få, der køber en bolig, uden at have set den. Alligevel er der heller ikke nogen tvivl om, at en stor del af boligsalget starter online. Boligsiden der sender købelystne danskere videre til de pågældende ejendomsmæglere, der har boligerne til salg, er blandt landets mest besøgte hjemmesider. For selvom man måske ikke lige er på udkig efter et nyt hus, så sker der jo ikke noget ved at kigge.

Der er mange der sidder og kigger nysgerrigt på huse der er til salg i området. Enten fordi de er interesseret eller fordi de ganske enkelt bare er nysgerrige for at se hvordan huset ser ud indvendigt. Ejendomsmæglerkæderne ligger derfor også mere og mere vægt på at fremstille boligerne på så god en måde som muligt. Det har længe været billeder, der har spillet den største rolle sammen med en god beskrivelse af boligen.

Video vinder frem over alt

En ting der dog virkelig er begyndt at vinde indpas på boligsiderne, er videopræsentation til boligerne. Video gør det muligt at få et langt mere levende indblik i en bolig end billeder kan. Her er teknologien for alvor begyndt at blive anvendt. Det er nemlig ikke længere bare video på den traditionelle måde, der bliver brugt til præsentationen. Droneoptagelser, 3D visualiseringer og lignende. Der er sågar ejendomsmæglere der tilbyder at man via 3D briller kan få en rundvisning uden at skulle være der selv.

Det kan naturligvis være et fremragende værktøj, hvis der er tale om boliger der ligger langt væk, som man ikke lige har mulighed for at tage ud og kigge på. Det kan også være, at en ejendomsmægler er ude og vise et hus frem, der ikke lige er sagen. Gennem snak finder han eller hun ud af, hvad det egentlig er, kunden efterspørger, og kommer i tanke om et hus i nærheden. I stedet for at sætte himmel og hav i bevægelse for at vise det frem, kan den potentielle køber få en 3D rundtur og danne sit et indtryk, inden de tager ud og ser det.

At man rent faktisk køber et hus uden at have set det fysisk, er som indledningsvist sagt noget, som MEGET få vil gøre. Der er dog ingen tvivl om, at med den fart teknologien har på, kommer vi det nærmere og nærmere.

Skriv en kommentar