Corona rykker træningen hjem i stuerne

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Corona virussen sætter sine tydelige spor på det danske samfund, og på danskernes hverdag, der er blevet alvorligt indskrænket den seneste tid. Rigtig mange arbejder hjemmefra, men er ikke smittet og ganske raske. Mange butikker og lignende er lukket, og en af de ting som er lukket ned, men som flere hundrede tusinde danskere er medlemmer af, er de danske fitnesscentre.

Det betyder også, at der er mange hundrede tusinde danskere, der ikke kan få deres normale træningsfix. Mulighederne begrænser sig på overfladen til at løbe eller cykle en tur, hvis man da ikke lige er den heldige ejer af et hjemmetræningscenter, hvilket nok er de færreste forundt.

Det kan betyde, at der over den næste periode vil være mange, der tager et par kilo på, da de pludselig ikke får deres daglige træning. Du behøver dog ikke pakke træningstøj og proteinpulver alt for langt væk, for der findes alternativer, og de er godt i gang med at sprede sig i samfundet.

Kendte fører an

Træningsvideoer og hjemmetræning har længe været en niche, og noget som ikke mange har kastet sig over, men tiden vi befinder os i lige nu er speciel, og det har fået mange til at ændre opfattelse.

Derudover er der flere kendte der fører an, og er begyndt at lave videoer på deres sociale medier, hvor man kan træne sammen med dem. Det er naturligvis en form af selvpromovering, men hvis det kan få folk op af stolene og ud på gulvet, så er det jo win-win.

En af dem der er med helt med fremme er Danmarks vel nok mest profilerede danser Silas Holst. Da han lavede “Dans dig glad”, var der mere end 18.000 der fulgte med.

Komikeren Melvin Kakooza har også lanceret et koncept med dans og bevægelse hvor pulsen skal op. Realitystjernen og træneren Gustav Salinas deler også træningsøvelser, der kan laves hjemme uden at man skal bruge avanceret udstyr.

Alt efter hvor længe denne “lock down” kommer til at vare, kommer vi nok til at se meget mere af denne slags digitalisering af vores træningsvaner.

Skriv en kommentar