Danskerne shopper rejser online, som aldrig før

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den danske sommer anno 2017 kan næsten ikke beskrives med ord. Særligt, hvis man skal holde sig indenfor nogenlunde ordentlig sprogbrug, er den danske sommer en svær størrelse at beskrive. Mange danskere har måtte bruge deres sommerferie på en regnfuld terrasse med et lunkent og halvsurt glas rosé ved sin side. Men faktisk har rekordmange danskere taget skeen i den anden hånd og brugt nettet til at komme ud i verden – og det har særligt et lille fynsk rejsebureau nydt godt af.

Regn, regn og atter regn. Det har været menuen for de danskere, som har opholdt i Danmark sommeren igennem. Men nok har været nok for en stor del, og de har fundet dankortet frem og er begyndt at drømme sig til varmere himmelstrøg. Der er nemlig rekordmange danskere, som har taget springet og fundet sig en rejse, som er blevet købt online.

Sommeren har været fantastisk for rejsebureauerne

Mens danskerne har hængt med mulerne i de danske haver, har der være smil over hele linjen ved de danske rejsebureauer. For mens juli måned har været den historisk dårligste på vejrfronten, så har det været en absolut rekordmåned for danske rejsebureauer. Og danskerne leder gerne efter de bedste tilbud, når det skal rejses. Det kan man bekræfte ved Odenseanske Skov Rejser, som sælger charterrejser til danskerne, og det er ikke i den klassiske forstand.

For Skov Rejser formidler nemlig billige rejser fra Hamborg Lufthavn, og det kan ofte betale sig for danskerne at tage køreturen sydover for så at rejse fra den nordtyske lufthavn i verdensklasse. Faktisk så har de danskere, som har købt sommerens rejser gennem Skov Rejser,  sparet op til 40 %. For der er mange fordele ved at rejse fra tyskland.

Hamborg lufthavn er ny afgangslufthavn

For det første er Hamborg Lufthavn en kæmpe lufthavn med mange afgange rundt i verden. Det giver dig mulighed for at komme til nye destinationer langt oftere end tidligere, og det giver dig mulighed for at komme langt billigere afsted. Og med Skov Rejsers danske kundeservice, kan du være sikker på, at det forløber lige som du ønsker.

For det andet handles der med tyske firmaer, hvilket betyder at momsen er lavere og dermed er prisen til dig bedre. De penge kan jo passende bruges som lommepenge på rejsen, eller du kan benytte den store fordel det er, at handle diverse varer ind i de nordtyske supermarkeder.

Skriv en kommentar