De 2 hotteste digitale jobs

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du ønsker at skifte til eller opbygge en karriere inden for digital marketing, er du kommet til det rigtige sted. Mængden af digitale jobs stiger, og det samme gør efterspørgslen heldigvis – Uanset om du går mod forretning og ledelse, tech eller den kreative ende af spektret, vil der altid være digitale job tilgængelige. Her finder du de 2 hotteste jobs indenfor den digitale verden.

1. Content Manager & Strategi
Indholdsstyring er en meget central rolle for ethvert bureau, da det berører næsten alle niveauer af markedsføring – og det omfatter meget mere end bare indhold og sociale medier.

Content manager har brug for ikke kun at forstå, hvordan man opretter SEO-venligt indhold fra bunden, men hvordan man også organiserer, opbevarer og administrerer det. De skal også have et greb om, hvordan de kan udvikle og dele den enorme mængde indhold, der er derude.

Content manager kan være ansvarlige for sociale medier, styre et team af skribenter, udvikle redaktionelle værktøjer, skabe engagerende videoer og rapportere ved hjælp af analyser og en række relaterede aktiviteter. De skal være i stand til at koordinere hold og arbejde med en bred vifte af klienter.

En Content manager behøver ikke være den store skribent, men de skal være i stand til at skabe godt indhold, der fungerer på tværs af flere kanaler.

2. SEO / SEM-specialister
SEO og SEM er afgørende for solide digitale marketingkampagner, og med henblik herpå vil enhver, der kan demonstrere en solid teknisk viden og kombinere det med digital marketingekspertise, være den højeste betalte på dette felt.

SEO og SEM er vanskeligt at specialisere sig i, fordi søgemaskinealgoritmer altid ændrer sig. Virksomheder skal holde sig ajour for at have en konstant høj ROI, og jo større virksomheden er, desto mere kompleks kan det være. Derudover vil e-handelswebsteder og dem, der i høj grad er afhængig af internettrafik, være særlig afhængige af en stærk SEO / SEM-strategi.

Ønsker du at komme igang med en karriere indenfor den digitale verden – måske endda indenfor en af de to ovenstående områder, kan du med fordel starte din søgning på et vikarbureau som dette.

Skriv en kommentar