De bedste råd mod indbrud

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der går ikke længe, så er der rigtig mange af os, der drager på sommerferie. Mange af os holder den i Danmark i år, men vi er stadig væk fra vores hjem, hvis vi er i sommerhus eller lignende. Sommerferien bliver derfor i år som alle andre år, sandsynligvis højsæson for indbrud i de danske hjem. Ikke mindst fordi vi har haft en lang periode med meget færre indbrud, end vi plejer at se det.

Her kan du få 5 gåde råd til, hvordan du kan gøre det lidt mere besværligt at være indbrudstyv hos lige netop dig.

Installer overvågning

De fleste indbrudstyve sætter pris på, at kunne arbejde ugeneret og ikke blive set. Installer overvågningskamera og sørg for at det er synligt, så potentielle gerningsmænd, kan se, at det er der. IP kameraer behøver ikke være koblet sammen med abonnementer, så der behøver ikke være en udgift forbundet med det.

Få tjekket dine låse

Indbrudstyve kender de fleste låse, og ved lige hvordan man brækker dem op. Få tjekket om dine låse er sikre og få dem skiftet, hvis det ikke er tilfældet. Når du får tjekket dørene, så husk også at få tjekket terrassedøre, større vinduer og lignende.

Allier dig med naboerne

Nabohjælp er en af de ting, som har en rigtig god præventiv virkning. Det kræver dog naturligvis, at der er nogen hjemme. Nabohjælp å en vej, hvor alle er på ferie på samme tid, er ikke meget bevendt. Få naboerne til at hjælpe med at køre skrald ud, tømmepostkasse og måske slå græsset, så det ikke er ubeboet ud.

Ryd op indenfor

Tyve har det med at vide hvad de går efter, når de bryder ind. Alligevel er det en rigtig dårlig ide at have værdigensstande liggende fremme i dit hjem, så de kan ses ude fra. Det kan opfordre til de lidt mere uplanlagte indbrud, hvor nogen ser noget spændende og så bryde ind.

Lys skræmmer

Tyve vil gerne være i fred, hvis der er lys, kan det være mindre attraktivt at nærmer sig dit hjem. Få installeret udendørs lamper med en bevægelsessensor på. Hvis nogen nærmer sig i mørket, tænder lyset. Det er også effektivt, hvis i har nabohjælp, da det vækker opsigt hvis lyset pludselig tænder.

Skriv en kommentar