De digitale designermøbler

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Her på redaktionen er vi selvfølgelig meget glade for digitale løsninger, og alle de muligheder der kommer i takt med, at flere og flere ting bliver digitaliseret.

Men vi har også en forkærlighed for designermøbler. På det seneste er vi begyndt at læse rigtig meget om designermøbler på siden designerguide.dk. Her har vi hentet en masse inspiration til vores måske kommende indkøb af designermøbler til vores egne hjem, og kan klart anbefale den til andre og give den en gennemlæsning. Der kommer nye artikler løbende, og der er i forvejen, et stort bibliotek af artikler der er blevet skrevet.

Men det har måske ikke den store klang af digitalisering over sig, og man kan måske med god grund, undre sig over hvorfor vi pludselig har fået en åbenbaring om det. Men designermøbler behøves ikke blive set på som ”gammeldags”. Der findes mange moderne møbler, man kan pryde sit hjem med. De har et godt udvalg over hos detdigitalehjem.dk, hvor vi også har hentet en del inspiration. Om det er til et nyt sæt stilfulde højtalere til hele hjemmet, en smart termostat til styringen af varmen i dit hjem eller en personlig elektronisk assistent. Selvom disse ting ikke lyder som de klassiske designer møbler, så tror vi på, at det er en del, af de fremtidige møbler der vil pryde de fleste hjem, og derfor vil producenterne også differentiere sig på designet.

Man kan også kombinere det nye med det gamle. Det kan man f.eks. ved at tage en klassisk lampe fra Poul Henningsen, som er populær i mange danske hjem. Med den kan man så f.eks. indsætte smarte lysfunktioner, man finder i f.eks. Phillips Hue. På den måde kan man gøre sine klassiske designermøbler moderne, og de kan samtidig passe ind i ens digitaliserede hjem. Vi ser et stort potentiale i at kombinere det klassiske designer møbler med nye teknologier, og vi vil blive ved med at eksperimentere i dette.

Skriv en kommentar