De digitale huse

Det digitale hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Først blev der for længe siden indlagt vand i vores huse. Så kom der el og så kom der internet til vores computer. Internette bliver hurtigere og trådløst, hvilket gør at flere og flere ting i vores moderne hjem får nye muligheder som ikke kunne lade sig gøre for bare få år siden.

Digitale typehuse

Uanset om man er rig eller fattig, bor i lejlighed, rækkehus eller en stor villa, så har de fleste efterhånden flere ting i deres hjem som er afhængig af internetforbindelse. Det er ikke kun vores, computere som gør brug af vores hjemme wifi, men i stigende grad vores inventar. Vores hjem kræver næsten at de er indrettet til den nye teknologiske udvikling og vores hjem  skal være indrettet herefter. Wifi skal flyde lindt igennem alle rum og der skal være mange flere stikkontakter er der skulle være for bare 50 år siden. Alt skal bruge strøm og meget wi-fi. Det tager langt de fleste typehuse heldigvis højde for i vore dage. Der har ligget mange arbejdstimer i at udvikle typehuse og alt er løbende blevet gennemtestet og ændret, så det passer til det moderne mennesker (læs mere om typehuse her).

 

Digitale stuer og køkkener

Det er i høj grad vores stue og vores køkken som har de fleste wi-fi-krævende apperater. I stuen er det tv, musikanlæg og måske også belysning eller varme der kan styres via wi-fi.
I køkkenet er der mulighed for at have inteligente køleskabe der holder øje med om der mangler noget og sætter det på vores online-indkøbsliste. Man kan nu også styre sin ovn eller kogeplader fra telefonen, så man kan starte for aftensmaden, mens man er på vej hjem fra arbejde. Det er netop kravene om at kunne fjernstyre ting i vores hjem som gør at arkitekter skal være på dupperne for at være på forkant med den teknologiske udvikling. Vi kigger spændt med fra sidelinien og . glæder og til at ser hvad der sker i fremtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar