Den digitale verden

Smartphone

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Digitaliseringen giver også traditionelle jobs

Digitaliseringen har gjort meget ved denne verden, mange gode ting og ting, som godt kunne undværes. Men en ting er sikker, den forsvinder ikke igen, uanset om du kan lide det eller ej. Mange job bliver overtaget af digitaliseringen f.eks. produktions arbejde, der bliver erstattet af robotter. Men det skaber også nye jobs, de er bare af en anden type. Nogle skal jo udvikle robotterne og andre skal jo få dem til at køre hele tiden. Men ikke alle traditionelle jobs er gået bort med digitaliseringen, der er f.eks. dugget butikker op, som sælger covers og andet tilbehør til din smartphone. Disse butikker yder typisk også services inde for reparationer, som skærmskift, batteriskift osv.

Men kan alle disse butikker overleve?

Inde for de seneste år er der dugget flere og flere op ad dem. Der er en stigende efterspørgsel på specielt reparation af glasset på iPhone. Som vi nok alle ved, så har de forskellige iPhones glas på sig og der er en tendens til at det går i stykker. Og derfor er der kommet flere og flere som yder reparationer på din smartphone. Men når der er så mange at vælge i mellem, hvordan får de så den opmærksomhed der skal til, for at kunne overleve i f.eks. Odense centrum?

Øget opmærksomhed

De fleste har selvfølgelig en hjemmeside, som man kan gå ind på. Men man skal ned i deres fysiske butik, for at aflevere sin smartphone. Butikken skal også gøre opmærksom på sig selv, for at den kan overleve. Dette kan den f.eks. gøre ved at gadeskilte, for at øge opmærksomheden over for forbipasserende. Måske er der nogle, som går forbi butikken og faktisk har brug for at få deres mobil repareret. Butikken kan også gøre brug af plakater i butiksvinduerne, hvor der kan være displayed tilbud og hvad butikken kan gøre for dig.