Digital markedsføring stormer frem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Annoncering online er for alvor blevet en populær kanal for mange danske virksomheder. Der bruges millioner af kroner hver eneste dag på online annoncering og her er Google AdWords en af de helt store spillere. Læs med i denne artikel og bliv klogere på online annoncering.

Vi bruger mere og mere Google, og søgemaskinen har mere eller mindre overtaget den gamle blå telefonbog. I hvert fald  hvis vi skal finde oplysninger på personer eller virksomheder. Vi har fundet frem til en gulvsliber, som især gør det godt indenfor online markedsføring, og især på Google, nemlig Gulvkanonen.dk, der er gulvsliber i København. Hvis du søger på de forskellige ord som “gulvsliber”, “gulvafhøvling” eller “gulvafslibning” er virksomheden godt repræsenteret. Både i det almindelige søgeresultat og i annoncevisningen.

Google AdWords-annoncer virker

Der er flere former for Google AdWords annoncer. En traditionel AdWords tekst annonce bliver vist i toppen i en Google søgning. Google har for nyligt droppet alle højreside annoncerne og til gengæld placeret op til 4 tekstannoncer i toppen af en Google søgning.

Det betyder at de organiske resultater først bliver vist som positioner 5 og op efter. Sommertider hvis du søger på en fysisk placering, vil de organiske resultater først bliver vist under der. Det betyder at man som virksomhed ikke kan undgå at bruge Googles tjenester, når vi snakker online markedsføring.

Hvis du vil se om en hjemmeside bruger forskellige former for cookies og tags til annoncering, kan du benytte udvidelsen Tag Assistant (by Google) i din browser, som viser hvilke former for tags siden benytter. Gulvkanonen.dk bruger både Facebook retargeting og Google remarketing, som gør det muligt at annoncere til brugere som tidligere har besøgt siden. Det er disse nogle tags der gør at annoncer bliver målrettet til dig, på forskellige medier. Du kan ved at fjerne cookies og blockere for disse, undgå disse reklamer.

Skriv en kommentar