Digital sikkerhed i hjemmet

laas

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes flere og flere digitale sikringsmuligheder af dit hjem. Der findes et hav af alarmsystemer, som kan styres via app, samt overvågningskameraer, der også kan tilgås via telefonen, så du f.eks får en besked om at der er bevægelse i stuen, når du ikke er hjemme. Så kan du logge på og se om det bare er katten der løber igennem eller om der er ubudne gæster.  

Slut med at glemme nøglen 

Nu er det snart slut med fysiske nøgler, da der i dag finde låsesystemer til døre, der kan styres via app. Der er dog lang vej til at de er en standard og at sikkerheden er høj nok til at alle kan have sådan nogle døre.
Der er derfor stadig flest fordele ved at benytte den gammeldags nøgle, og den største ulempe ved dem, er hvis du mister dem, eller glemmer dem et sted så du er nødt til at, skulle have fat i en låsesmed. En låsesmed kan hurtig koste over 1000 kr. Bare at få ud og åbne en dør, hvis du ikke har søgt ordentligt på nettet. Der findes nemlig en låsesmed med en god standard pris, og det er danlaase.dk, se mere om deres gode priser og høje service her 

Smarte råd til at undgå tyveri 

Det er umuligt 100% at sikre sig mod indbrud i din bolig, men jo mere du fysisk sikre dig, mindsker du risikoen for at indbrudstyven vælger din bolig, eller at de kommer ind, eller at politiet eller vagten hurtigere kan komme ud og måske fange tyven.
Her er derfor et par råd til hvordan du sikre dig bedst muligt mod indbrud 

Tænk som tyven 

Tænk som tyven ville gøre, se om der er steder tyven i fred kan komme ind i din bolig, om der er gamle låse man nemt ville kunne brække op og om der står tydeligt at der f.eks er alarmsystem i huset.  

Gør boligens døre og vinduer sikre 

Det er en god ide at sørge for at ens døre og vinduer og dirkefrie og ikke sådan lige til at brække op, samt at låsen i døren er stærk og sikker. 

Lys 

En god ide at have tids indstillet lys, som tænder og slukker på forskellige tidspunkter hvis du ikke er hjemme. Det er også smart at have lys i indkørslen som tænder automatisk når der er bevægelse, så det er svære for tyven at gemme sig, og samtidigt advare naboer.  

Nabohjælp  

Undersøgelse viser at nabohjælp har stor effekt på indbrud, mange tyve springer simpelthen huse over hvor nabohjælp skiltet er på, da de ved at naboerne holder øje med hinandens huse og hjælper hinanden med at sikre deres boliger. 

Skriv en kommentar