Digitale linser øger bekvemmeligheden

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Fokus er på det moderne liv. Derfor ser vi også, at alle områder indenfor bekvemmelighed optimeres – og noget af det nyeste indenfor dette område, er digitale linser. Førhen har det blot været et spørgsmål, hvorvidt vi ville gøre burg af briller eller kontaktlinser, men nu introduceres digitale linser. Digitale linser giver en helt ny visning af din smartphone, tablet eller tv. Perfekt tilpasset brugen af digitale enheder. Med tiden er der absolut ingen tvivl om, at dette vil gavne dine øjne. Læs med her, hvorfor.

Det er nemlig sådan, at vi i gennemsnit ser vi på vores smartphones, tablets eller tv-skærme i næsten fem timer hver dag. Og vi ser på vores mobiltelefoner mere end 80 gange om dagen! Disse tal forventes kun at stige i fremtiden. Små skrifttypestørrelser og konstant skift af vores synsfokus fra nær til fjern genstande kræver det yderste af vores øjne. Fra 30-årsalderen og fremefter kan dette føre til det, spm man vil kalde digital øjenlængde eller, som eksperterne udtrykker det, Computer Vision Syndrome. Digitale linser vil derfor for mange være det perfekte middel til at aktivere et hurtig og behagelig fokus, når der f.eks. kigges på smartphone, tablet eller tv. Digitale linser kan hjælpe med dette, takket være en specielt optimeret nærzone – uanset hvor man ser. Disse linser er ideelle ikke kun til digitale enheder, men også til læsning af bøger og magasiner.

Den stigende brug af smartphones, navigationsenheder, e-bøger og tablets ændrer også vores visuelle adfærd: vores øjne er nødt til at vænne sig til en ny række nærsyn for at imødekomme den kortere afstand, som vi, rent fysisk, har til digitale enheder sammenlignet med en avis eller en bog. Derudover kræver det også, at vores øjne konstant skifter mellem forskellige afstande. Dette er en situation, der kræver meget – ofte for meget – af vores øjne: Dette resulterer i, at flere og flere mennesker bliver nærsynede eller klager over problemer med deres øjne eller generelle sundhed.

Skriv en kommentar