Digitale virksomheder holder events for at lære andre

Kodning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lærer alle af hindanden

Der er en stigende trend for digitale virksomheder at afholde event, for at lære andre om enten deres produkter eller for at skabe en lærings kultur for andre digitale virksomheder. Den digitale tidsalder er baseret på at give læring fra sig og inspirere andre. Hvis dem vi er partnere med eller på anden arbejder sammen med forstår hvad vi hver især laver, så giver det flere muligheder i fremtiden. Vi er meget afhængige af at vi kan få inspiration ad hinanden, når teknologien går så stærkt. Det handler om at være fremme i skoene og være med helt forrest. Hvis man arbejder med teknologi, har man som regel nogle ansatte, som sidder og koder.

Forene forskellige mennesker

En event kan samle flere kodere fra forskellige virksomheder eller måske fra flere lande. Når der sidder f.eks. programmøre eller udviklere fra flere forskellige virksomheder, kan de alle få inspiration af hinanden. Dette kan gavne virksomhedens ansatte, hvis de f.eks. bliver præsenteret for en ny måde at arbejde på eller at bruge en anden metode til forskellige ting under udviklingen. Dette kan gavne virksomheden og dens måde at arbejde på og hele tiden sørge for at den er med helt fremme.

Event virksomhed

Men disse events bliver arrangeret af professionelle arrangører, som sørger for at hele eventen bliver progressiv, så alle får noget ud af at være med. For det er ikke bare at sætte mennesker fra forskellige virksomheder sammen. De skal også samarbejde på en måde som giver mening og på en måde, hvor alle for noget ud af det. Derfor skal der være en event virksomhed bag eventen for at det bliver til en stor succes. En event virksomhed har nemlig en helt speciel måde at arbejde på, for at få eventen på benene. Der findes en lang række event virksomheder i Danmark, en af dem er Event Republic, der har lavet mange nationale og internationale events, og dem kan du læse mere om her.