Digitalisering gør online handel muligt

Digitalisering gør online handel muligt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu hvor Corona har huseret Danmark i et par måneder, er vi forhåbentlig ved at se enden på det hele. I takt med Danmarks nedlukning har mange medarbejdere landet over arbejdet hjemme, hvilket betyder, at mange ikke har gjort lige så meget ud af sig selv, som de normalvis gør, når de tager på arbejde. Forbruget af deodoranter, parfume, cremer og meget andet er derfor faldet en hel del, hvilket betyder, at de mange forhandlere i DK sagtens kan mærke det på omsætningen. Bestiller folk ikke de produkter, de plejer, i det tempo de plejer, har det en direkte indflydelse på den månedlige indtægt hos den enkelte virksomhed.

Dette gælder naturligvis i høj grad de virksomheder, som udelukkende baserer deres omsætning på fysiske kunder. Er den enkelte virksomhed derudover også repræsenteret på den digitale platform, vil det ikke have lige så stor negativ effekt. En webshop som Duftdejligt har eksempelvis en masse salg fra deres digitale afdeling, hvor kunderne i lige så høj grad kan handle, når de er hjemme, som vi de mødte op i en fysisk butik. Billig parfume behøver man nemlig ikke kun købe i butikkerne, hvis man på forhånd kender til duften.

Vi håber naturligvis ikke, at Corona varer ved en masse måneder endnu, men hvis det skulle være tilfældet, kan du naturligvis fortsat købe lige netop den billige parfume, du har behov for. Dette er også, selvom du måske arbejder hjemmefra og ikke har samme behov for at dufte godt over for andre mennesker. Men måske man burde kigge lidt indad og tænke på sine familiemedlemmer, som dagligt dufter til dig og andre medlemmer i familien. De bør ikke lugte til sur sved, og selvom der er Corona i luften, er det fortsat en god idé at gå i bad hver dag – også for at holde fast i rutinerne.

Skriv en kommentar