Digitaliseringens mange muligheder – også hos din tandlæge

Gode råd så du ikke ryger i fælderne på nettet, når du shopper

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi taler om digitaliseringen som fremsynethed og vi kommer heller ikke udenom, at mere og mere i vores hverdag bærer et digitalt præg. Din tandlæge er ikke en undtagelse.

Book en tid hos tandlægen digitalt

Vi kender alle sammen den digitale og nemme online booking til en god film i biografen. Det ligger helt naturligt til os i dag, at vi ikke ringer ned til biografen for at bestille to billetter, men i stedet blot foretager bookingen online. Så hvorfor ikke gøre det samme hos tandlægen?

I takt med den digitale udvikling er det altså nemt og hurtigt at booke en tid til et eftersyn eller en behandling hos din tandlæge, og efterfølgende få en tid. På den måde slipper du også for at sidde i kø ved telefonen. Nu kan du nemt booke en tid online lige meget hvor og hvornår det passer dig.

Akuttandlægen følger digitaliseringens udvikling

Det er ikke kun hos din egen tandlæge at de digitale muligheder viser sig. Skulle du opleve akutte opstået tandproblemer og derfor have brug for en akut tandlæge, så kan du på samme måde nemt booke en tid eller blive ringet op af akuttandlægen.

Ved et akut opstået problem uden for din egen tandlæges åbningstider er akut tandlægen til hjælp og rådighed. Det vil sige, at en akut tandlæge typisk vil kunne kontaktes i aftentimerne, i weekender samt på helligdage. Nogle tandlægeklinikker tilbyder desuden selv tandlægehjælp.

Hos akuttandlægen kan du få en tid selv samme dag eller blot dagen efter hos en akuttandlæge, som kan hjælpe dig af med dine akutopstået tandproblemer. Så sidder du nok og frygter for regningen ved brug af en akut tandlæge, men frygt ej. Der er ingen ekstra gebyr for akut behandling.

I tilfælde af pludselige opstået tandproblemer er det vigtigt at du kontakter akuttandlægen.

Alt i alt kan man sige at det er en god idé at søge tandlæge uanset, om der er tale om lettere eller stærkere tandsmerter. Jo før du opsøger tandlægen jo større chance er der for at dine tandskader ikke udvikler sig til et værre stadie. Kontakt din akut tandlæge i dag.

 

 

 

 

Skriv en kommentar