Digitalt pillefyr

varme

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Verden bliver mere og mere digital, og vi er ved at være vant til at nærmest alt i vores husstand er forbundet til internettet, så vi f.eks. kan sætte en vask over selvom vi er ude af huset, så det passer med at være færdigt når vi kommer hjem, eller vores køleskab, selv kan bestille vare når de mangler, eller vores støvsuger er robotter der støvsuger af sig selv og på tidspunkter man måske ikke er hjemme, så de ikke larmer og er i vejen.  

Pillefyret vil være med på moden 

Vi er nu nået dertil hvor selv pille fyret er digitalt og kan styres med WIFI. Det er nemlig de såkaldte Ready to burn pillefyre der kan styres med wifi.
Et ready to burn pille fyr er eller fyr der er samlet og let at sætte op når man har købt det. Derudover kræver det nærmest ingen vedligeholdelse, da askeskuffen først skal tømmes efter brug af 2000kgs træpiller.
Grunden til at fyret tilkobles internettet er for at man kan følge med i, da den automatiske styring, selv kan justere fyret ind, hvis f.eks. fremløbstemperaturen bliver for høj
Dette giver også en fordel til sælgeren eller hvis man for nogle til at sætte det op for en, da de lettere kan se om fyret fungere som det skal.
Hvis du kunne tænke dig at vide mere om RTB pillefyr. 

Fordele ved et RTB pillefyr 

 • Al kabling er foretaget, alt er samlet og fyret er lige til at stille op, og det vil spare kunden for ca. 2-3 timers arbejde.
   
 • Askeskuffe kan tages ud af fyret uden at svine omgivelserne til, klart gennemtænkt og smart.
   
 • Stor askeskuffe som først skal tømmes efter afbrændning af ca. 3 tons piller.
   
 • Kompressor rens af pillefyret, både pillebrænderens hærd og af kedlen.
   
 • Det sparer dig for omkostninger til ny skorsten ved en installation.
   
 • Dansk design 

Skriv en kommentar