Disse muligheder har du for at komme foran konkurrenter på den digitale front

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man gerne vil være smarte og mere attraktiv end ens konkurrenter så er det helt klart på digitaliseringen man kan pille ved for at skille sig ud. Langt de fleste har styr på deres kerne forretning og hvad det er man kan få ud af at handle der. Men du har en lang række muligheder som du kan bruge digitaliseringen til for at skille dig lidt ud fra dine konkurrenter, det er lige meget om du er en udelukkende online webshop eller du sælger dine varer eller tjenester i en fysisk butik.

Den simple

I dag bruger du sikkert en række forskellige programmer til mange forskellige ting. Word til at sikre dig at hvad du skriver, er korrekt, Excel til at lave udregninger og lægge et budget og PowerPoint når du skal fremlægge for ejere eller for andre potentielle købere hvorfor de skal vælge dig. Men bruger du programmerne til det fuldeste potentiale og bruger du måske andre programmer du betaler for, men hvor du sagtens bare kan bruge dem her? Tag på Officekursus for at finde ud af hvordan du udnytter programmerne mest muligt.

Den oplagte

Hvis du har råd til det kan det være du skal udvikle en kundeklub gennem en app som folk kan hente ned. Udover at give folk mere grund til at handle hos dig, så ligger du også i deres lomme hele tiden. Med det kan du få deres oplysninger som mail, men du kan også hele tiden sende dem beskeder med gode tilbud og se deres købsvaner

Den hardcore

Du laver sikkert mange processer som du ville kunne få automatiseret og dermed frigivet en lang række tid til at du kan udvikle din forretning i stedet. Find derfor en værktøj der kan hjælpe dig med at sætte det hele i system så tingene foregår automatisk uden du rør en finger.

Skriv en kommentar