E-learning og digitale uddannelser vinder frem

Se mulighederne for e-learning her

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er det muligt at tage en uddannelse eller følge et kursus, mens du befinder dig hjemme? Det spørgsmål stiller du måske dig selv og tænker samtidig på, at det næsten lyder for godt til at være sandt. Men det er det ikke. Her er lidt information omkring e-learning og de muligheder, der byder sig.

Hvilke kurser og uddannelser er en mulighed

Digitale uddannelser og kurser vinder mere og mere frem i takt med samfundets udvikling, der ligeledes stræber efter digitalisering i mange former. Der er mange muligheder, når det kommer til e-learning, og grundet den store interesse kommer der hele tiden flere uddannelser til. E-learnings uddannelser rummer blandt kurser i time management, IT udvikling, vognmandskursus og uddannelser såsom HD. Se mulighederne for e-learning her

Fordele og ulemper ved fjernundervisning

Lige som med alt andet, er der både fordele og ulemper ved et e-learning forløb. Fordelene rummer blandt andet, at det er nemt og bekvemt, fordi du som sagt kan sidde hjemme og stadig følge struktureret undervisning. Desuden har alle mulighed for at tilmelde sig et e-learnings kursus, for det kræver ikke andet end en computer og adgang til internettet. En anden fordel ved digitale uddannelser er, at du som kursist eller studerende har mulighed for at følge et kursus, som du normalt ikke ville kunne. Det kan være, at du ønsker at følge et kursus, der udbydes i Jylland, men du selv er bosat i København og ved, at pendling ikke vil fungere for dig, og at du ikke er villig til at flytte.

På den anden side kan man sige, at fjernundervisning stiller store krav til dig som kursist med hensyn til disciplin, fordi man hurtigt kan blive distraheret til lave andre ting, når man alligevel er hjemme. Det kræver altså, at du som person kender dig selv, dine styrker og begrænsning, således at du bedst muligt kan strukturere din hverdag, så dit e-learnings forløb bliver en succes.

 

 

 

 

Skriv en kommentar