En mere stabil netværksforbindelse

Ethernet kabler

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kablet er ikke uddødt

Nettet bliver brugt mere og mere, dette kræver at flere og flere kan tilgå det. Det gælder både i det offentlige rum, i privaten og på arbejdet. Selv om en trådløs forbindelse kan være en god løsning for de fleste, så kan det stadig være at det gode gamle netværkskabel er bedre. Hvis det f.eks. er på arbejde og der arbejdes med meget vigtige data, hvor netforbindelse er alt afgørende, så kan kablet give en mere stabil forbindelse. Vi har næsten glemt at det eksisterer, men ja – det er her stadig. Det kan bruges til at lave ethernet netværk i f.eks. virksomheder. Dette kan bruges til at få en stabil forbindelse mellem computere i virksomheden. Dette kan være altafgørende for at dele data mellem hinanden.

Forskellige længder af kabel

Et netværkskabel kan fås i mange forskellige længder og her handler det selvfølgelig om, at finde den rigtige længde, som passer til lige netop jer. Siden her giver mulighed for at købe kabler som er fra 300 m til 500 m. Derfor kan man sagtens få et kabel, som kan dække lange afstande, hvis man har en større bygning, hvor kabler skal trækkes fra den ene ende til den anden. Kablet giver en stabil og sikker måde at dele data på og have adgang til internettet, som kan være vigtigt i jeres tilfælde.

Vigtig data

Det ville ikke være optimalt hvis der skulle uploades eller downloades noget, som ikke må afbrydes. Dette kunne være meget følsomme data omkring virksomheden eller personer, som ikke skal gå tabt. Derfor skal der være ekstra sikkerhedsforanstalt til at sikre at forbindelsen forbliver så stabil, som overhovedet muligt. I modsætning til den trådløse forbindelse, så går forbindelsen igennem kablets ledninger, som ikke bliver afbrudt pga. evt. stråling eller, hvad der ellers måtte være i luften. Ved kablet skruer man ned for afhængigheder, som den router, der skal skabe den trådløse forbindelse.