Få indrettet hjemmekontoret

kontor

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i en digital dagligdag, hvor alle har brug for et hjemmekontor. Og alt efter hvilket arbejde du har, kan du også risikere at skulle arbejde hjemmefra. Derfor er det vigtigt at få indrettet sit kontor, så det både er hyggeligt, pænt og så det passer til dig. 

Indretningen  

Først og fremmest skal du finde ud af hvor stort et område du har til at lave dit hjemmekontor, er det et helt værelse? Eller er det et hjørne i stuen? Når du ved hvor meget plads du har, kan du begynde at kigge på, hvilket skrivebord du ønsker dig.
Inden du vælger skrivebord, så overvej hvad du skal have på bordet. Skal du have to skærme? Skal du have nips ting og billeder? Vil du have printeren stående på skrivebordet eller et andet sted. 
Når du har valgt skrivebord, kan du begynde at tænke på hvilken stol du skal have til. Det er en god ide at vælge skrivebord før du vælger stol, da du så kan vælge en stol der passer til bordets brede og højde og stil. 
Husk også at vælge en stol alt efter hvor længe du sidder i den af gangen. Sidder du flere timer af gangen, er det en god ide at købe en ergonomisk stol.
Selvom vi kan lave mange ting digitalt, kan det nogle gange være rart at have plads til at kunne skrive noter ned på papir, og derfor skal du også have en skrivebordslampe, hvis du skulle arbejde om aftenen.   

Hvilken computer skal du vælge? 

Hvis du kun er planer om at lave kontorarbejde, som skrive i wordexcel og lignende programmer behøver du ikke en voldsom dyr computer. Det er kun hvis du skal lave design arbejde, hvor du arbejder i photoshop, eller andre programmer. 
Det kommer også an på om du skal spille spil på computeren, for det kræver også en noget kraftigere computer. 

Skriv en kommentar