Find det billigste abonnement

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være vanskeligt at gennemskue, hvordan du får det billigste abonnement. Der er nemlig rigtig mange forskellige abonnementer, man kan vælge, og derfor er det en god idé at danne sig et overblik over, hvad man kan få de forskellige steder. I denne artikel vil du få et par gode råd til, hvad man kan gøre, hvis man ikke kan gennemskue de forskellige abonnementformer og -udbydere. Faktisk kan man spare mange penge. Især hvis man også er flittig bruger af underholdning og bruger nettet meget. Herunder finder du derfor et par gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du er på jagt efter det bedste og billigste abonnement.

 

Hvad skal du gøre for at få det billigste abonnement?

1. Hvor meget taletid bruger du? Og data? Tjek dine gamle fakturaer igennem, og tjek dit dataforbrug. Skriv det ned, så du har det, når du skal finde det billigste abonnement.

2. Hvis du bruger wifi i hjemmet og på arbejdet, så er der ingen grund til at være bekymret for data. Du behøver nemlig slet ikke så meget, hvis du bruger det trådløse netværk. Man kan indstille sin telefon til selv at koble sig på det trådløse netværk, når først man har været logget på det én gang. Det kræver bare, at man gemmer adgangskoden i telefonen.

3. Overvej hvilke tjenester du har brug for. Skal der være underholdning, såsom musik og film, inkluderet i abonnementet, eller er det udelukkende data, sms og tale? Hvis du i forvejen har eksempelvis Spotify og Netflix, så kan du spare mange penge, hvis du tegner et abonnement, hvor der er data inkluderet.

4. Hvilken service ønsker du? Skal du kunne gå ind i en fysisk butik og få repareret din telefon, hvis der er noget galt – og skal du kunne få vejledning, hvis der er noget, du ikke kan finde ud af? Eller er det fint, at det er fra en netbutik, hvor du ikke kan få en lignende service?

5. Brug en tjeneste som Telepristjek.dk, hvor du kan finde det billigste abonnement i forhold til din behov og generelle præferencer. Husk desuden at forhandle prisen med udbyderen, når du har fundet et abonnement, der passer til dit forbrug. Det kan altid betale sig at prutte om prisen – især, hvis du siger, at du overvejer at skifte teleselskab, men lige skal høre, om du kan få en god pris her. Det skader i hvert fald ikke at prøve.

Skriv en kommentar

Reendex

Must see news