Flere tester teorien online

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man tager kørekort, så fylder teorien en stor del. Inden man bevæger sig ud i trafikken, skal det grundliggende naturligvis være på plads, og kender man ikke reglerne, skal man slet ikke færdes i trafikken. Teoriundervisning foregår stadig langt hen ad vejen ved fysisk fremmøde, da der er krav om antallet af undervisningstimer, hvilket er sværere at holde øje med, hvis det foregår via et login.

Alligevel er det at tage kørekort også rykket online. I “gamle” dage foregik alt teori med gamle videobånd i støvede lokaler, men her er der naturligvis sket meget, hvilket betyder, at langt de fleste teoriprøver og lignende kan findes online. Det har gjort det muligt, at terpe mens man sidder hjemme på sit værelse, i sin lejlighed eller hvor man nu bor. Tager man kørekort i Århus eller en af de andre store byer, er det sjældent et problem at finde tid til teoriundervisning, mens det kan være sværere, hvis man bor i en mindre by, hvor fleksibiliten med undervisningen ofte er mindre

Til dem der har problemer med det, findes der en lang række hjemmesider, der tilbyder, at man kan afprøve sine færdigheder inden for trafikregler. På den måde bliver det lettere at blive klar til en køreprøve, og det vil nok også være et spørgsmål om tid inden denne del rykker endnu mere online, end det er tilfældet nu.

At teste siden viden, kan også være en god øvelse, selvfor mere garvede bilister, da der kan være sket meget siden man tog kørekortet. Faktisk har der tidligere været tale om, at det kunne være en god ide, hvis man skulle opfriske sin teori fra tid til anden, da der i skrivende ikke er nogen regler, om at man skal gøre dette på trods af at der sker ændringer i færdselsloven. Hvis man har haft kørekort i 40 år, kan det være sket meget siden man havde teoriundervisning.

 

Skriv en kommentar