Flopi genopstår, danske TV kanaler igen tilgængelige

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er udlandsdansker eller hvis du ikke har en TV-pakker, er der en rigtig god chance for at du sidste år, nåede at stifte bekendtskab med hjemmesiden Floppi.org. Floppi.org var en lille pirattjeneste, der gjorde det muligt at se danske TV pakker på Internettet i sin browser, både fra computer men også fra tablets og iPhones. Det betød også, at man kunne få adgang til TV-kanaler som man ikke betaler licens til og det er et brud på ophavsrettighederne og netop derfor, blev servicen Floppi da også hurtigt lukket ned igen.

Men servicen er nu atter engang live, denne gang under navnet Flopi, hvilket er det samme navn, blot med et p mindre. Der er derfor nok ikke den store tvivl om, at Flopi sandsynligvis er sat op af nogle af de samme folk, der stod bag Flopi. Vi har på denne side om den nye Flopi kunne læse os frem til, at den oprindelige hjemmeside blev lukket i samarbejde med STOP, en forening der blandt andet tjener TV3s interesse, man kan derfor kun formode, at de vil forsøge at nedlukke den nye tjeneste også.

Vi vil med det samme advare mod at benytte tjenesten, det er ikke lovligt at kigge med på kanalerne der er tilgængelige på Flopi og selvom fristelsen kan være stor, kan det give ret alvorlige bøder at gøre – lad derfor være med at benytte tjenesten og brug i stedet nogle af de mange andre store streamingtjenester. Eksempelvis kan du se masser af dansk indhold på dr.dk og på TV2 Play, sidstnævnte koster godt nok penge, men giver dig et stort dansk bagkatalog at bladre i.

Skriv en kommentar