Forbrugsforeningen = mange fordele og store rabatter

Attracting customers to online business or e-commerce website, increasing sales and building successful online store. Concept of online marketing success and achieving goals in e-business

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I 1886 blev Forbrugsforeningen stiftet. Dengang blev den kaldt Forbrugsforeningen for Embeds- og Bestillingsmænd samt læger. Siden da har foreningen vokset sig stor og har i dag over 300.000 medlemmer, der strækker sig over mange forskellige beskæftigelsesområder. Forbrugsforeningens produkt er et slags loyalitetskort, det kan bruges som betaling i butikker, hvor der hører en vis bonus med i form af kredit. Medlemmerne får altså penge udbetalt ved at bruge penge.

Godt klædt på

Da mange forskellige butikker er medlem af Forbrugsforeningen, kan man i løbet af en shoppetur ende med at spare betydelige beløb, hvis man handler i flere forskellige af disse butikker. Man kan sige, at man bliver godt klædt på til at handle med Forbrugerforeningens betalingskort. Der er rabatter og bonusser i tusindvis af butikker rundt omkring i Danmark, hvor den typiske rabat vil ligge på 10 %. Siden der er så mange butikker på landsplan, der er med i foreningen, kan man med fordel finde en oversigt over butikker og rabatter, så man ikke risikerer at gå glip af fordelene, når man er på indkøb.

Hvordan finder man butikkerne?

Der er mange muligheder for at orientere sig i de mange butikker, der tilbyder rabatterne. Først og fremmest er der Forbrugsforeningens egen hjemmeside. Det er skarpt sat op, og man kan nemt søge efter en specifik butik, hvis der er noget særligt, man er på udkig efter. Den nemmeste og hurtigste måde må dog siges at være den applikation, man kan downloade til sin mobiltelefon, som Forbrugsforeningen står for. Det er nemt, når man er på farten, og den finder lynhurtigt de butikker i området, som tilbyder rabatterne.
Derudover har Forbrugsforeningen også deres eget magasin. Det hedder F-bladet og udkommer fire gange om året til medlemmerne. I dette blad kan man finde en bonusguide, der udspecificerer meget klart, hvilke butikker der er tilknyttet, og hvor disse befinder sig. Er flere butikker blevet tilknyttet i løbet af det seneste år, vil det også stå klart og tydeligt i F-bladet.

Vær opmærksom på de skjulte fordele

Så snart man begynder at snuse lidt til Forbrugsforeningen og dens fordele, bliver man opmærksom på alle forretningerne, der er tilknyttet foreningen. Men der er meget mere at hente end blot at svinge kortet i butikkerne landet over. En af de dyreste udgifter, som de fleste danskere alligevel prioriterer, er at rejse. Både i ind- og udland. Og her spiller Forbrugsforeningens store rabatter en vigtig rolle, da foreningen breder sig fra alt mellem charterrejser til en campingferie. De samarbejder med store hoteller verden over, feriebyer i alle størrelser, færgerederier, rejsebureauer m.m. Hvis man for eksempel gerne vil en tur til Berlin, kan man leje en af Forbrugsforeningens egne ferielejligheder og få en bonus på mere end 16 %.

Hvem kan blive medlem?

Der er mange fordele ved at være medlem af en fagforening. Først og fremmest er man bedre sikret på arbejdsmarkedet. Rettigheder og hjælp til at forstå disse sker gennem fagforeningen, der står til rådighed i stort og småt. En anden fordel ved fagforeningerne er Forbrugerforeningen. Det er nemlig et medlemskab i en fagforening, der er betingelsen for at kunne være med i Forbrugerforeningen. Dog behøver man ikke at være på arbejdsmarkedet for at få gavn af foreningen. Hvis man for eksempel er studerende, kan man også blive medlem. Eller hvis man er efterlønsmodtager eller pensionist, men tidligere har været medlem af et af fagforbundene op til, at man stoppede, kan man også blive medlem. Ligesom listen over rabatter, er der klare regler på området, som man kan orientere sig omkring ved hjælp af Forbrugsforeningens hjemmeside.

 

Skriv en kommentar