Fysiske og online møder

fysiske møder

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dagens danmark er det ikke en selvfølge at et møde er noget som foregår på kontoret eller i et mødekonferencelokale. Moderne teknologi gør det muligt at mødes flere mennesker over nettet. Både via computer  eller via mobiler. Begge mødeformer har sine fordele og ulemper

Online møder

Det er muligt både at være flere som deler samme linie og mange kan tale sammen og en administrator kan fungerer som ordstyrere. Det er også muligt at dele skærme som deltagerne kan følge med på mødelederens skærm og på den måde kan se billeder, powerpointslides m.m. Der er også apps hvor mødedeltagerne selv kan interagerer med mødelederens skærm eller andre deltageres. Fordelen er at folk i mange dele af landet ja sågar verden kan mødes og kommunikerer under organiserede og fortrolig forhold. Der kan selvfølgelig være lidt problematikker omkring tidszoner, så nogen må stå op om natten for at deltage i møder på den anden side af jorden, men det er nok at fortrække frem for at skulle flyver i mange mange timer.

 

Fysiske møder

Men fysiske møder skal man bruge tid og penge på transport, men så er der til gengæld en masse fordele som man ikke får ved et online møde.
Arbejder man sammen i samme bygning er der sjældent grund til at lave online møder og det er oftest lettest blot at finde et ledigt mødelokale. Men større og vigtigere møder og konferencer kan med fordel henlægges til lidt mere favorable lokationer . Ved at mødes fysisk opnår man ofte større nærvær hos deltagerne og desuden er der også fælles pauser som ikke må undervurderes.
Det sker rigtig tit at ansatte udveksler erfaringer eller kommer med de bedste ideer under kaffepausen i snak med en af de andre ansatte. Derudover som giver fysiske møder mulighed for god teambuilding og fælles opgaver som løses i mindre grupper. Det er godt for sammenholdet og i sidste ende for virksomheden.

 

 

 

 

Skriv en kommentar