Gør din bil mere digital

smart cars

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Biler bliver mere og mere smarte, og mange biler i dag er fra fabrikken proppet med digitale elementer. Biler er så smart i dag at du kan kører på værksted og så kan de tilkoble bilen til en computer og så ved de hvad der er galt med den.
Men har du en lidt ældre model, kan det være at mange af de smarte digitale elementer ikke er installeret i den, men du kan sagtens få dem installeret. 

Nogle af de smarte sikkerhedselementer du kan installere i din bil 

Der findes en række digitale elementer du kan få installeret, nogle sjove gadgets, andre mere af sikkerhedsmæssige årsager.
Noget der kan hjælpe en med at undgå at påkøre til når man bakker er et bakkamera, så du kan se hvad der er bag bilen. Du kan få et bakkamera til mellem 1000 og 2000 kr.
Hvis du vil have mere tryghed i kabinerummet, kan du også købe dig et kamera, som endda har nightvision, så du altid har bevis på hvis der sker noget i bilen, mange indbrudstyve styre også langt udenom en bil de kan se har kamera i. kameraet kendes nok mest fra taxaer, da alle taxaer i dag har videoovervågning i deres vogne, for både taxachaufføren og passagerens sikkerhed.
Hvis du vil se mere om udvalget af bak- og overvågningskameraet.   

Digitale gadgets til bilen 

Der findes radioer som er mere digitale og kan afspille musik fra din telefon via bluetooth, ellers er det helt store for tiden, små skærme med apple carplay og android, hvor du kan have GPS, musik, video og andet på. Du kan også få installeret håndfrie telefon, som du tilkobler din mobil med over bluetooth, nogle så smarte at de kan tilkobles radioen, så når du f.eks har gps på din telefon og hører musik over bluetooth, så stopper musikken, hvis gps siger noget, eller hvis nogle ringer til dig. 

Skriv en kommentar