GPS sporing af din hund er det helt nye

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Digitaliseringen er langt om længe ved også at gøre sit indtog ind til kæledyrenes verden. Selvom kæledyrene nok aldrig kommer til at forstå teknologi lige så godt som vi mennesker gør, så er der helt sikkert nogle ting man kan bruge til ens kæledyr også. Det kan som overskriften på dette indlæg f.eks. være noget som GPS-sporing af f.eks. ens hund men det kan selvfølgelig også være alle mulige andre dyr. Det er særligt oplagt hvis de også bærer halsbånd i forvejen for så er det jo bare lige at hægte det på og så kan du fra enten din smartphone eller din computer følge med i hvor dit kæledyr er.

Det kan være særligt smart hvis f.eks. din hund har en tendens med at løbe væk. Nogle GPS-enheder kan endda også opsætte bestemte zoner hvor din hund gerne må være inden for og dermed sende en besked til dig og din telefon hvis hunden pludselig bevæger sig udenfor denne zone. Med den funktion kan det være at du kan nå at stoppe din hund inden den løber alt for langt væk

Man skal dog huske at selvom du altid er i stand til at finde din hund gennem dens sporingsenhed, så kan det ikke erstatte det hundetegn som din hund skal bære da det er påkrævet ved lov, sådan et kan du læse meget mere om her.

Den eneste ulempe der kan være ved GPS tracker på din hund kan være at man skal huske at oplade det engang i mellem. Hvis det er en af de enheder der er forbundet til nettet og sender dig beskeder, så skal det nok lades op cirka en gang om ugen og derfor kan det være at du skal have to, så du kan skifte imellem dem mens den ene lader op.

Skriv en kommentar