Guide: ViaPlay på Apple TV

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er indehaver af både et Apple TV og et ViaPlay abonnement, kan du se dit digitale indhold fra ViaPlays streamingtjeneste, direkte på dit fjernsyn, igennem Apple TV. I denne guide, får du instruktioner til hvordan du nemmest sætter det op og kommer i gang med at streame ViaPlay direkte til dit TV hjemme i stuen.

Hvad skal du bruge?
For det første skal du have adgang til ViaPlay, om det er den fulde version du har adgang til eller den gratis prøveperiode på 30 dage er ligegyldig, fremgangsmåden er den samme.

Udover at have adgang til ViaPlay, skal du også have et Apple TV, så vel som enten en iPad eller iPhone. For at afspille ViaPlay igennem dit Apple TV, skal du bruge funktionen AirPlay, som er en indbygget funktion i Apples iOS enheder.

Instruktionsguide til ViaPlay på dit TV igennem Apple TV.

  • Tag din iOS enhed, enten din iPhone eller iPad og åben AppStore. På Appstore søger du efter ViaPlay og installerer applikationen.
  • Tjek nu at din iOS enhed er forbundet til det samme trådløse netværk, som dit Apple TV.
  • Åben nu den downloadede ViaPlay applikation og find frem til det du ønsker at se på dit fjernsyn.
  • Når afspilningen starter, kigger du nederst i højre hjørne, hvor du vil finde AirPlay-funktions knappen. Klik på den og indholdet skulle nu gerne projekteres på dit fjernsyn.

2 Comments

  • Hvis du har en nyere Mac kan du også trådløst sende dit billede til Apple TV – Alternativt kan man bruge et HDMI til HDMI-kabel og en Mini Display Port til HDMI, og sende signalet “manuelt” op til Apple TV.

  • Ups. Det ville selvfølgelig ikke være til Apple TV, men “bare” TV’et, hvis du bruger den sidste løsning. 😉

Skriv en kommentar