Innovative e-cigaretter hjælper folk med rygestop

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du også prøvet at droppe smøgerne flere gange uden held? Hvorfor ikke prøve e-cigaretter? Med e-cigaretter får du alt det din krop er blevet afhængig af men med langt færre sundhedsskadelige stoffer.

Helbred

Når folk stopper med at ryge, så er det som ofte på grund af de sundhedsskadelige stoffer som man indånder hver gang, man tager et sug af en cigaret. Rygning er en af de største årsager til hjertekarsygdomme, lungekræft og andre lunge- og luftvejssygdomme. Og hvert år dør der 14.000 danskere af rygning. Men ved at skifte fra røg til damp slipper man altså for langt de fleste af de stoffer, som er usunde for vores kroppe.

Økonomisk aspekt

Men det er ikke bare usundt at ryge, det er også utroligt dyrt. En enkelt pakke cigaretter koster ca. 39 kroner i brugsen eller kiosken, og hvis man køber en pakke om dagen i en måned, koster det omkring 1.170 kroner om måneden at ryge. Men når man damper skal man blot købe væske til sin e-cigaret et par gange om måneden, afhængigt hvor meget man damper. Man vil i hvert fald kunne spare omkring 500 kroner om måneden.

Frihed

Det er heller ikke altid helt nemt at være ryger, da regeringen har gjort alt for at gøre livet surt for rygere landet over. Men e-cigaretter er ikke omfattet af rygeloven, hvilket gør at man kan dampe mere eller mindre uanset hvor man er. Og det er da også langt behageligere at være ved siden af en damper end en ryger. Røg fra cigaretter har tendens til at sætte sig i tøjet, håret og alt andet den kommer i kontakt med, så selvom man ikke ryger ender ens tøj med at lugte alligevel. Damp har selvfølgelig også en speciel lugt, men den sætter sig ikke på samme måde i tøjet, og de fleste mener også at dampen lugter bedre en røgen.

 

Skriv en kommentar