Internettet har gjort EL billigere

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er lavet mange undersøgelser, der viser at prisen for el i Danmark er blandt de absolut højeste i verden. Diverse afgifter til staten og lignende gør, at vi betaler langt mere for el, end det egentlig behøvede at koste. I de senere år er der dog sket en større udvikling på markedet, og der er kommet nyere spillere i branchen, der er med til at sikre billigere el til forbrugerne.

Det viser sig nemlig, at det kan være en rigtig god ide at presse el-selskabere til at presse prisen. Det er dog også en god ide, hvis man er flere der går sammen om dette. Indkøbsforeningen el-forbundet.dk har haft stor succes med dette, og har fået nedslag i prisen på deres el.

Det har været muligt for dem, da de repræsenterer 17.000 medlemmer. Hvis man kommer som enkeltperson, er det væsenlig sværere at forhandle sig frem til en stor besparelse, da man ikke står med mange kort på hånden. Det kan med andre ord betale sig at stå sammen.

Vindstød A/S er et dansk selskab baseret i Århus, der har gør brug af det frie elmarked, og gennem deres IT-system har mulighed for at sælge billigere el til forbrugere. Vindstød A/S er også blandt dem som netop El-forbundet  anbefaler, som værende de billigste på markedet. På mange møder at Vindstød energiens svar på Telmore, hvilket du kan læse om her på Lokalavisen Århus.

Vindstød skiller sig ud fra de store spillere på markedet, ved ikke at have store domiciler eller mange ansatte, men i stedet baserer deres forretning på at købe billig strøm udelukkende fra danske vindmøller og sælge det videre til forbrugere til en lavere pris en hos de store milliardvirksomheder, der traditionelt har taget sig af vores elforbrug.

Du kan læse mere om Vindstød A/S her

 

Skriv en kommentar