Introduktion til Strive

Introduktion til Strive

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Elsker du fodbold, og vil du gerne kunne følge med i nogle af de bedste ligaer i verden fra første paket, kan det være klogt at få et abonnement på Strive.

Strive samler det bedste af det bedste inden for fodboldens verden på en og samme platform, så du nemt og enkelt har adgang til alle de bedste spillere, de største kampe og de fedeste ligaer. Så har du endnu ikke prøvet Strive, er det måske på tide. Læs om Strive her.

Stream masser af fodbold

Hos Strive har du mulighed for at streame fodbold. Det er dét, de specialiserer sig i. De har unikke rettigheder til en række ligaer, som du ikke kan finde på nogle andre streamingtjenester eller tv-kanaler. Vil du gerne se spillere som Messi og Ronaldo hver weekend, er du nødt til at have Strive, da de har rettighederne til bl.a. La Liga og Serie A.

Indtil videre har Strive kun lavet en enkelt tv-aftale med TV2 Sport, som har mulighed for at sende en udvalg kamp om ugen. Vil du se resten, skal du altså have et abonnement hos Strive.

La Liga

For et år eller to siden var det muligt at se stort set alle kampe fra La Liga direkte i dit fjernsyn. Men vil du følge med i den bedste spanske række nu, kommer du ikke uden om at få dig et Strive abonnement.

La Liga er en af verdens absolut bedste ligaer, hvis ikke den bedste. Her kæmper topklubberne Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid hvert år om at løbe afsted med trofæet og ikke mindst håneretten over for de andre klubber. Det er fodbold, når det er absolut bedst.

Serie A

Det er ikke kun La Liga, som Strive har unikke rettigheder til. De har også købt sig ind til at kunne sende alle kampene fra Serie A, som du heller ikke kan finde på dine almindelige tv-kanaler mere.

Så vil du følge Ronaldo og Juventus hver eneste, eller vil du bare kunne se rivalopgørene mellem Inter Milan og AC Milan eller Roma og Lazio, som er med til at give den italienske liga nerve og spænding, skal du igen oprette dig hos Strive. Det er heldigvis nemt og hurtigt at oprette dig, så er der en kamp i aften, er det intet problem at nå at få adgang til den.

MLS

Sidst, men ikke mindst, har du også mulighed for at følge med i, hvordan det går Zlatan Ibrahimovic og LA Galaxy samt alle de øvrige hold i den amerikanske MLS. Her løber der overraskende mange superstjerner rundt, så du skal ikke blive overrasket, hvis du kender en lang række af spillerne.

Strive giver dig adgang til over 400 kampe fra MLS, inklusiv MLS Cup og all-star kampene. Så elsker du at se fodbold fra USA, eller kan du bare ikke få nok af gode gamle Zlatan, er Strive det perfekte sted for dig.

Prøv det gratis

Hvis du ikke endnu ved, om Strive er helt noget for dig, eller hvis du er usikker på, om du kommer til at bruge det nok, kan det være en god idé at gå ind og gøre brug af deres gratis prøveperiode, som du frit kan skrive dig op til.

Her får en gratis periode, hvor du kan bruge tjenesten lige så meget, som du har lyst til, og du kan annullere din prøveperiode på hvilket som helst tidspunkt, hvis du ikke har lyst til at betale for det, når prøveperioden på et tidspunkt udløber.

Tag det med dig overalt

Fordelen ved Strive er, at du har mulighed for at tage det med dig overalt. Du skal bare sørge for at hente appen ned på din mobil eller tablet, og så kan du ellers se både spansk, italiensk og amerikansk fodbold uanset hvor du befinder dig. Det er yderst brugervenligt og meget nemt at have med at gøre.

Hvis du gerne vil have Strive, koster det 79 kroner om måneden for fuld adgang. Du kan også vælge at betale årligt, hvor prisen så bliver 499 kroner om året, hvilket sparer dig for 449 kroner sammenlignet med det månedlige abonnement. Har du tænkt dig at følge hele sæsonen, kan du jo med fordel vælge det.

Skriv en kommentar