Kompatible patroner vinder frem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom der i de sidste mange år er blevet snakket meget om det papirløse samfund, så er der heller ikke nogen tvivl om, at vi ikke helt er der endnu. Der er er nemlig stadig rigtig mange, der har brug for at skulle printe dokumenter af den ene og anden slags. Det kan være alt fra papirer fra banken til forsikringspapirer, og andet som man gerne vil gemme i mapper eller lignende.

Der er mange ting der har med IT at gøre på den ene eller anden måde, der er blevet billigere gennem de sidste mange år, blæk og andre forbrugstoffer til printere, er dog ikke en af dem, og har man eksempelvis købt en billig printer, er det ikke usædvanligt, at det koster det samme at skifte patronerne, som en ny printer ville koste.

Det er nok også en af grundene til, at kompatible forbrugsstoffer til printere er vundet meget frem i de senere år. Historisk har de haft et lidt blakket ry, hvor de ikke altid har fungeret lige så godt, som de originale udgaver har, men kvaliteten er blevet meget bedre, og du vil sandsynligvis aldrig lægge mærke til det.

Blandt de største forhandlere af disse former for patroner og forbrugsstoffer finder man InkPro, og her kan man også genkende tendenserne “Vi forhandler både de originale og de kompatible patroner, men ser klart den største efterspørgsel i de kompatible patroner, og mange af vores kunder vil gerne have det så billigt som muligt”.

Der er ingen tvivl om, at fremtiden kommer til at byde på færre prints, og derfor spiller det også en mindre rolle i folks bevidsthed, og de ting der fylder mindst, er typisk også dem, hvor man meget nødig vil betale mere end det er højt nødvendigt.

En anden ting der begynder at fylde mere og mere er grøn tankegang og miljøvenlighed. Du kan læse mere om hvad der findes af miljøvenlige toner her. 

Skriv en kommentar