Lav din egen webshop – så let er det

ehandel

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er i dag utroligt nemt at starte sin egen webshop op, og samtidigt selv vedligeholde den. Du behøver ikke at kunne noget teknisk, Og det er endda uden at det behøver at koste alverden. 

CMS systemet er til for dig 

Det er de såkaldte CMS Systemer der gør det så nemt at oprette sin egen hjemmeside eller webshop i dag. CMS står for Customor Management System, og er et brugervenligt system, der gør du let kan rette indhold og design på en hjemmeside.
I gamle dage skulle man selv kunne programmere hele siden i kode, og derfor har en stor teknisk forståelse for hvordan internettet er bygget op, eller have en dyr programmør, så en hjemmeside hurtigt kunne koste omkring 20-30.000 kr. Bare at få udviklet.
I dag findes der også plugins og templates til at hjælpe dig med at lave din hjemmeside. Et plugin, er noget du kan installere i dit CMS system, hvis du f.eks. vil have varelager koblet op, så kan du finde et plugin til det, eller hvis du skal kunne have en kurv og tilknyttet betaling findes der også plugins til det.
En template er et design der er udviklet af andre, som du så kan betale for at bruge på din side, det koster ikke mere end 20-50$ for nogle pæne og brugbare templates, som du så selv kan tilpasse.  

Domæne og Hosting – hvad er det? 

Det kræver et domæne at kunne oprette en hjemmeside eller en webshop, det er den linje du skriver i browseren for at komme ind på en hjemmeside, ligesom vores domæne er https://www.digitaliseringen.dk/.
Når du så har et domæne kan du begynde at hoste din hjemmeside. Det kræver at nogle har server plads du kan bruge, så alle der bruger internettet har adgang til din hjemmeside.
Hvis du ønsker at det er dine samme der står for at oprette domæne, hosting og din webshop kan det anbefales at benytte nogle der tilbyder magento webshop løsninger, ligesom kammalou.dk gør, se mere om kammalou og en Magento webshop her. 

Skriv en kommentar