Nem og digital korrekturlæsning på din eksamensopgave

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender dit fag, og du har skrevet en god eksamensopgave eller eksamensprojekt med det rette indhold beskrevet ud fra den rette vinkel. Men hvordan er du sprogligt? Formulerer du dig korrekt, sætter du de rigtige kommaer og vælger du det rette ordvalg? Hvis du ikke med sikkerhed kan svare ja til disse spørgsmål, så burde du måske overveje at få læst korrektur på dine eksamenopgaver.

Det er nemlig så nemt i dag, at studerende ikke engang skal bevæge sig udenfor eller bare nogle få skridt hen til printeren, i processen for at få læst korrektur på eksamensopgaver. Der findes nemlig en nem og digital løsning, hvor korrekturvirksomheder tilbyder korrekturlæsning ved hjælp af få klik. Ved digital korrekturlæsning både sender og modtager du nemt eksamensopgaven digitalt. Er du interesseret i billig og effektiv korrekturlæsning, så se mere her.

Hvor meget er din eksamensopgave værd?

Din opgave kan spille på alle andre tangenter, men sproget har altså også en vis betydning for karakterbedømmelsen af din opgave.

Med korrekturlæsning kan du komme din eksamensbedømmelse i forkøbet. Afspejler din opgave overskud og overblik, kan du have reddet en karakter eller flere. På samme tid, kan du falde en til flere karakterer ved at have slåfejl, stavefejl, grammatiske fejl, upræcise ordvalg og uklare formuleringer i din opgave.

Nemt og digitalt

Som studerende skal du gøre dit forarbejde. Undersøg her mulighederne for korrekturlæsning – hvem udbyder produktet,  hvad indeholder produktet, og hvad er korrekturlæserens baggrund. Du vil jo gerne sikre dig, at den person, som skal sidde og læse korrektur på din eksamensopgave har den rette baggrund for at kunne forbedre din opgave på det sproglige og grammatiske niveau.

Der findes mange udbydere af korrekturlæsning, priserne kan være vidt forskellige og korrekturlæsningens omfang kan også være særdeles varierende – dog plejer pris og korrekturlæsningens omfang at hænge sammen. Beslut da hvilke fejltyper du ønsker korrekturlæsning for – her er det anbefalelsesværdigt at vælge den fulde korrekturlæsningspakke.

Hos nogle udbydere kan du i forvejen booke tiden til korrekturlæsningen af din opgave. På denne måde kan du med sikkerhed vide, at din eksamensopgave bliver behandlet på denne dato og i dette tidsrum. Det kan være meget belejligt, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til før, under og efter korrekturlæsningen. På samme tid er det fordelagtigt at vide hvornår den er færdig behandlet samt at den bookede tid kun er afsat til din eksamensopgave.

Skriv en kommentar