Nostalgisk? Nokia 3310 kommer tilbage — i ny og forbedret udgave

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nokia 3310. Datidens iPhone og et kulturelt ikon. Den mest populære telefon, der har været på markedet, udkommer nu i en ny og forbedret udgave. Det skyldes, at Nokia er tilbage på markedet, og de har faktisk allerede udgivet en telefon, der er udkommet på det asiatiske marked. Her får du al den information, der er omkring relanceringen på nuværende tidspunkt — udgivelsesdato, specifikationer, pris og meget mere.

Den første 3310 så dagens lys i 2000, og der er til dags dato solgt over 126 millioner modeller på verdensplan. Efter det blev offentliggjort, at der ville komme en ny udgave af den populære mobiltelefon, er internettet ikke overraskende eksploderet med rygter. Det er de færreste, der ved det, men den første iPhone blev udviklet i Danmark, men om det bliver tilfældet med den nye telefon. Læs om mobiltelefonens historie og udvikling her.

Prisen på den nye 3310 forventes  at blive på omkring 450 kroner, såfremt rygterne taler sandet. Det betyder altså, at det ikke bliver dyrt at anskaffe sig den nye mobiltelefon, hvis man gerne vil have fingre i den. Designet ved vi ikke noget om på nuværende tidspunkt, men det forventes at den vil få et nyt design, således der er tale om en smartphone-udgave. Det bliver altså ikke udelukkende et nostalgisk tilbageblik, men i stedet en moderne fortolkning, som ikke udelukkende henvender sig til dem, der havde en i starten af 00’erne.

Mere information er der ikke ude på nuværende tidspunkt. Desværre. Om den udkommer i Danmark, ved vi heller ikke.

Skriv en kommentar