Nu kan du åbne døren med mobilen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er nu muligt at åbne døren, selv når du ikke er hjemme, og det kræver faktisk ikke så meget. Med en smart-lås monteret på døren, vil det være muligt at skabe digitale nøgler, som du kan dele med de andre familiemedlemmer.

Det betyder altså, at det er muligt at åbne døren for dine gæster, hvis du er forsinket. Så behøver du ikke at skulle skynde dig hjem. I stedet kan lade sin lås sørge for at åbne.

Selvom smart-låsen ikke er en ny opfindelse, så er det først for alvor nu, at den har fået sit tag i folk. Det er altså ikke kun forbeholdt virksomheder og velhavende.

Det er nemt at få eftermonteret en intelligent lås på sin hoved- eller bagdør. Tag kontakt til din lokale låsesmed i København, Århus, Odense eller hvor du befinder dig henne i landet.

Har man en digital lås på døren, er det muligt at sende digitale nøgler til håndværkeren, posten, venner eller nogle andre, som du har brug for at give adgang til dit hjem.

Det eneste, dine besøgende skal gøre, er at hente en app, som giver dem adgang. Når personen er inden for Bluetooth-rækkevidde, vil der blive vist en nøgle i app’en, så det er muligt at åbne døren.

 

Dansk virksomhed bag ny smart-lås

Bekey, der er virksomheden bag den nye smart-lås, der også hedder Bekey, blev etableret i 2008, og har siden dengang leveret løsninger til det offentlige og virksomheder af forskellig art. De har udviklet låsen Bekey, som med stor succes har fået fat i de danske forbrugere.

Nu er det nemlig også muligt for privatpersoner at få monteret en intelligent lås på hoveddøren, så de kan lade nøglebundet blive hjemme.

Bekey er dog ingen lås i sig selv. I stedet fungerer den som en motor, der erstatter vrideren på den lås, du har i døren i forvejen.

Skriv en kommentar