Nu kan du leje et sommerhus online

Nu kan du leje et sommerhus online

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det startede med tre tilbud for den ene eller anden løsning. Her kunne du som forbruger modtage tre helt uvildige tilbud på eksempelvis dit nye tag eller en given tømreropgave, hvor du skulle bruge en faglært person til at klare ærterne. Sådanne hjemmesider har vi danskere taget rigtig godt imod, og det er formentlig også derfor, at der hele tiden dukker flere op af denne type. Autobutler er et andet glimrende eksempel på, at man ved at bygge en hjemmeside, der giver brugerne et godt tilbud fra flere udbydere, kan skabe en rigtig god forretning.

 

Men også andre hjemmesider har fundet vej til danskernes hjerter. Dette er bl.a. Sologstrand, som har specialiseret sig i at fremvise sommerhuse til leje i hele landet uanset, hvorvidt man har prøvet at leje et sommerhus før eller ej. Det er lige hen imod Bilbasen, hvor brugerne kan finde en lang række biler til forskellige priser, hvor brugerne kan filtrere efter ønsker og behov. Det samme gør sig gældende med Sologstrand. Her kan du også helt selv filtrere husene efter ønsker. Det er en af de mange positive ting, som digitalisering har bragt med sig. I stedet for at skulle bladre det ene trivielle katalog igennem efter det andet, så kan du bare surfe kort på nettet og finde præcis det, du gerne vil have.

 

Ovenstående er selvfølgelig blot meget få eksempler på, hvordan digitaliseringen har påvirket vores liv. Der findes også nogle helt andre ting som eksempelvis e-boks, nemID og netbank, som har gjort vores liv markant lettere. Mon ikke snart vi ser nogle helt andre hjemmesider end de nævnte eksempler, som kan gøre endnu mere for os mennesker som individer. Med al den data vi snart efterlader på nettet og rundt omkring, må virksomhederne snart kende os bedre end vores egen familie. Hvem ved, måske sker det allerede i morgen.

Skriv en kommentar