NUTV

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er SBS, der står bag NUTV, hvilket også betyder, at det er programmerne, man kender fra Kanal 4, Kanal 5 og 6‘eren, der kan ses på NUTV. Modsat de andre tjenester nævnt her på siden, så tilbyder NUTV ikke udenlandske serier eller film, men udelukkende de programmer, der kan ses eller har kunne ses på deres kanaler. Med det in mente, så er prisen i den dyrere ende.

Der er dog et sted hvor det adskiller sig fra de andre tjenester. Det er nemlig muligt at købe sig adgang i 24 timer. Det kan være, at du bare lige er gået glip af et par afsnit af noget du følger med i. Dem kan du se ved at købe et døgns adgang, uden at skulle binde dig til hele måneden. Prisen for et døgns adgang er 29 kroner, mens det koster 99 for for en måned, så du skal ikke købe mange enkelte dage, før det kan betale sig at have en hel måned, men princippet er smart.

Ingen apps – Microsoft Silverlight
Det er ikke muligt at se NUTV på hverken iPhone, Android eller iPad. Det er kun muligt at se indholder via sin computer ved at installere Microsoft Silverlight, der som navnet antyder det, er at plugin lavet af Microsoft. Med Silverlight installeret, er det så muligt at streame indholdet. En af fordelene med Silverlight er, at det tilpasser sig båndbredden. Det er derfor heller ikke nødvendigt med en lynhurtig forbindelse for at kunne se NUTV. Dog anbefaler de, at man har en hastighed på minimum 3 mbit, men i realiteten kan det klares på mindre.

Serieudvalg og premier league
Som tidligere skrevet så har du med NUTV kun adgang til SBS’s egne produktioner, og NUTV vil derfor især være noget for dem, der følger med i serier som De Unge Mødre, Singleliv, Big Brother, Mig og Min Mor, Bryllupsfeber, Supersælgerne, QTV med Pernille Aalund, Rock’ n Roll Camping, Erik og Anni Goes to Hollywood, Dating in the Dark og andre reality serier. Det er også på NUTV at du kan se eller gense 4 Stjernes Middag og 4 Stjerners Rejse, men de store udenlandske produktioner og film, finder du altså ikke i NUTV.

Der er dog et stort trækplaster, når det kommer til indholdet. Det er nemlig muligt at streame Premier League fodbold via tjenesten. Det er dog ikke muligt at købe sig døgnadgang til dette, da man skal være måneds abonnent, for at få gavn af denne mulighed. Den eneste anden tjeneste der tilbyder streaming af sport er Viaplay, og med sine 219 kroner for pakken med sport, er NUTV altså et noget billigere alternativ, hvis du er til engelsk fodbold, og det er der nok heler ikke nogen tvivl om, at tjenesten lever høj på, da indholdet af serier og film er langt under de andre. NUTV har dog den fordel, at de serier de så tilbyder, ikke kan findes andre steder. Der er flere gengangere blandt serierne på de andre tjenester med på NUTV er der kun serier, som kan findes der, og ingen andre steder.

Kedelig og kluntet
Når det kommer til design er NUTV klart underlegen i forhold til alle de andre tjenesten, og det er ikke her SBS har valgt at investere særlig mange penge. Afspilleren er ikke noget særligt, og der er ikke gjort noget for at gøre den lækker. Desuden er der ikke mulighed for at spole i programmerne, hvilket er en kæmpe mangel og en mærkværdig funktion, der er skåret væk.

Skriv en kommentar