Nye markeder er altid en god ide

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man driver en webshops, er man i langt de fleste tilfælde interesseret i så mange kunder som muligt. En af de absolut letteste måder at udvide sin kundegruppe, er ved at finde et ny marked at gå ind på. De markeder kan naturligvis være mange forskellige steder, men et af de nemmeste steder at kigge hen, er lige over på den anden side af sundet.

Selvom vi danskere nok synes at vi er vores egne, og at svenskerne uden tvivl gør det samme, så kommer man ikke uden om at danskere og svenskere på rigtig mange punkter, minder meget om hinanden. Hvis man gerne vil udvide sin kundegruppe med dobbelt så mange mennesker, så kan det være en rigtig god ide at kigge mod det svenske marked.

Da det svenske marked minder meget om det danske, skal man nemlig typisk ikke lave de helt store ændringer i sin kommunikation. Det er klart, det kommer meget an på, hvad det er man sælger, men er der tale om helt almindelige produkter, hvilket kunne være alt fra plakater til sko eller solbriller, så vi kommunikationen være ensartet.

Du skal naturligvis have lavet en oversætning din kommunikation og dine tekster. Du bør få lavet en professionel oversættelse, da en af de nemmeste måder at slippe af med potentielle kunder er dårlig tekst og dårlige oversættelser. Der kan være fristende at ty til den gratis måde og vælge Google Translate, da det ser nogenlunde rigtigt ud. Dette er dog en rigtig skidt ide, hvis du gerne vil have succes.

Som nævnt før er fejlagtige tekster nemlig ofte noget, som mange vægter højt, især hvis der er tale om en webshops, de ikke kender i forvejen. Mange af os har set mange eksempler på dårlige oversatte hjemmesider, og de fleste af os lukker dem med det samme, da det lugter langt væk at svindel.

Så selvom det er dyrere at få lavet professionel oversættelse, så er det en investering du ikke bør gå uden om.

Skriv en kommentar