Nyt, smart foto-koncept

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi kender alle det, at skulle betale i dyre domme for at få taget noget så simpelt som billeder – men er det i virkeligheden så simpelt at fremtrylle det perfekte billede, og vil man i virkeligheden ikke godt have stunder, som f.eks. bryllup, foreviget på bedste vis? Mon ikke alle kender svaret.. Men hvad nu, hvis de billeder der bliver taget, ikke lever helt op til forventningerne – måske var vinklen dårlig, lys sætningen mindre god eller noget helt tredje – jamen så lader du da bare være med at betale – hvordan? Læs med her:

Gratis fotograf

Intet er gratis, og slet ikke en fotograf i københavn. Men med gratisfotograf.dks helt nye koncept om, at du udelukkende betaler for de billeder, du gerne vil have, kommer man ikke meget tættere på en gratis aftale.

Hvorfor betale for et produkt du ikke har set endnu?

Sådan lyder spørgsmålet fra virksomheden bag. Og det fortsætter: “Hos Gratisfotograf.dk betaler du ikke for fotografen eller hans tid, du betaler kun for dét eller de specifikke billeder, som du er interesseret i at beholde.” helt enkelt, og som du nok har regnet ud, betyder det, at du ikke betaler eller binder dig til en aftale på forhånd, men først, når du har set de færdige billeder, hvorfra du kan vælge præcis dem, du ønsker. Men der er mere – Gratisfotograf.dk tager heller ikke penge for selve transporten – de kommer på besøg uden omkostning. Det er altså ene og alene billederne, du betaler for.

Digitale fordele

Hvordan kan de tilbyde en sådan service? Det er klart, at det ikke er billigt at bruge en hel dag som fotograf til f.eks. et bryllup, og prisen for en bryllupsfotograf i københavn er da også steget markant, de seneste år. Men den digitale fordel sparer alligevel virksomheder som gratisfotograf.dk for en hel del penge. Intet behøves nemlig printes eller trykkes  og kan dermed holdes digitalt, indtil den pågældende kunde har bestemt sig for billederne. Først her kommer der egentlige omkostninger i spil go virksomheden, der indtil da, “kun” har brugt sin egen tid.

Skriv en kommentar