Opskrifter på æggekage og chili con carne hitter på nettet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi danskere er vilde med at finde nye spændende opskrifter på internettet. Især klassiske retter som æggekage med bacon og langtidsstegt flæskesteg er de mest populære.

Her finder du fem af de mest søgte opskrifter på nettet lige nu. Det er nemme og billige retter, som kan laves hele året rundt.

Æggekage – Sådan laver du en gammeldags æggekage med bacon og tomat. En dejlig traditionel dansk sommerret, som kan laves på få minutter. Se opskriften her.

Gammeldags æggekage er en hurtig og billig ret, som kan serveres til både frokost og aftensmad. Vi anbefaler på et friskt stykke rugbrød med sprøde baconskiver og purløg på toppen.

Chili con carne – Skøn hjemmelavet opskrift på den klassiske ret fra det mexicanske køkken. Chili con carne er en lækker krydret gryderet, som kan serveres med ris eller salat – få hele opskriften her.

Chili con carne betyder chili med kød. Det er ikke en mexicansk ret. Det er en opskrift, som bygger på det mexicanske køkken, men som er ægte amerikansk – helt præcist fra Texas.

Pandekager uden æg – En god opskrift på pandekager, der er egnet til allergikere. Pandekager uden æg kan steges på en teflonpande, hvilket gør det lettere at vende dem rundt.

Pandekager uden æg passer til alt, som almindelige pandekager og du kan frit vælge det tilbehør, som du har lyst til. Der er mange, der spiser dem med blåbær, jordbær, bananer, chokolade, ost og sukker.

Søren Ryge kringle – Opskriften blev landskendt efter den populære TV-vært besøgte Anne Margrethe i Hirtshals, hvor hun bagte ham en Søren Ryge kringle til stor glæde for haveeksperten.

Søren Ryge var ikke lang tid om at udnævne kringlen til den bedste, som han nogensinde havde smagt og det er ikke helt ved siden af – den er lækker.

Blødkogt æg – Så længe skal du koge æg, hvis du vil have hårdkogt æg, smilende æg eller blødkogt æg.

Her får du de rigtige kogetider på blødkogt æg i alle størrelser, så dine æg altid sidder lige i skabet. Undgå dine æg revner under kogning med vores lille trick.

Skriv en kommentar