Prøv TV2 Play Gratis

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne prøve kræfter med TV2 Play, men er usikker på hvor vidt du ønsker at betale for det? Så læs med i denne guide, hvor vi skridt for skridt, viser dig hvordan du får gratis prøveadgang til TV2 Play.

TV2 Play gik tidligere under navnet TV2 Sputnik og var faktisk Danmarks første streamingtjeneste. TV2 Sputnik blev dog omdøbt og genlanceret under et nyt navn i 2012, TV2 Play. Samtidig åbnede TV2 Play også op for understøttelse af en lang række nye afspilningsenheder, hvilket med et gjort TV2 Play langt mere interessant.

Samarbejdspartnere og kampagnekoder
TV2 Play har en lang række samarbejdspartnere, her i blandt Sony og teleselskaber som Telmore. Kampagnekoderne følger blandt andet med hvis man køber et nyt Sony fjernsyn eller hvis du køber dig en telefon eller et abonnement hos Telmore. Der er dog intet der begrænser dig i at benytte en af disse kampagnekoder, selvom du ikke har købt et Sony fjernsyn eller fået en kode af Telmore.

Sputnik/Play samarbejder med en lang række forskellige udbydere og et par af dem, udgiver såkaldte kampagnekoder, her i blandt Telmore og Sony. Sonys kampagnekode får man normalt kun adgang til, hvis man køber et fjernsyn, men koden kan faktisk også bruges selvom du ikke har købt dig et Sony TV.

Gratis version af TV2 Play
Udover at du kan benytte en kampagnekode, er der også andre muligheder i forhold til at prøve TV2 Play af helt gratis. Faktisk er TV2 Play bygget op over fire spor og det ene spor er altid tilgængeligt for en gratis prøveperiode på en måned.

De fire spor TV2 Play er opdelt under, er Premier League, Total, Sport og On Demand og det er netop On Demand delen, du kan få gratis adgang til, sportsversionerne er desværre ikke tilgængelige gratis, medmindre du er i besiddelse af en kampagnekode.

Det koster normalt 69 kr. per måned, at have adgang til TV2 Play, du betaler dog ingenting den første måned, du kan klikke dig ind til TV2 Play her og begynde at oprette dig. Du bliver på et tidspunkt i oprettelsen bedt om at taste dine kortoplysninger, det skal du dog ikke være nervøs over, der bliver ikke trukket nogen penge på dit kort før efter den første måned og dette kun, hvis du ikke har opsagt dit abonnement i mellemtiden, det står dig nemlig frit for.

Du skal blot vælge boksen under pakkeoversigtssiden, hvor der står On Demand og klikke på ”Prøv nu” og du er i gang efter en hurtig oprettelse.

God fornøjelse med din gratis adgang.