Så kom den nye Nokia 3310 – Se den her

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rigtig mange gange er den blevet udråbt til den bedste telefon gennem tiderne. Den oprindelige model holdt strøm i en uge, kunne ikke gå i stykker og var en drøm at skrive SMS-beskeder på. Nu er den her så igen; Nokia 3310.

Det startede med rygter for en måned siden. I krogene blev der visket og tisket om, at Nokia var på vej med en klassiker, men som så mange gange før blev Nokia-rygterne visket af bordet, som useriøse. Først kom Nokia med en iPad-dræber, som aldrig kom. Sidenhen et opkøb, som aldrig kom, og netop derfor var det overraskende, da de forleden lancerede den nye Nokia 3310.

Den oprindelig Nokia 3310 har siden lanceringen i 2000 160 millioner eksemplarer, og med rigtige mange afrikanere og asiaters entreren på mobilmarkedet, må man også se lanceringen som et safe-bet, hvilket virkelig er noget Nokia har brug for efter 10 år i forretningsmæssigt frit fald.

Specifikationerne kan på ingen måde hamle op med de største modeller på markedet, men den har tre specifikationer, som er interessant i dagens mobil-marked. 1. Den kan holde strøm i op til 30 dage. 2. Den har et design som kan holde til meget. 3. Den har Snake. Tjek Top 20 billigste mobiltelefoner på markedet – Ingen andre af dem har Snake installeret.

En klassiker vender tilbage

Mange ser det som et komisk indslag, men man skal ikke forklejne nostalgien i det største mobil-spil af alle; Snake. Klassikeren med slangen som fanger æbler udkommer i en ny udgave, som kun kan spilles på Nokia 3310.

Designet på telefonen udfolder sig i farverne rød, gul, grå og blå og designet minder meget om den gamle model. Batteriet holder til 22 timers tale eller 31 dage i stand-by tilstand. 2 megapixels kamera pryder bagsiden af telefonen, som kan gå på nettet via en 2.5G opkobling. Det lyder ikke imponerende – Men det er prisen til gengæld; 365 kr for en mobiltelefon. Det ser man altså ikke andre steder i markedet. Spørgsmålet er så nu, om denne Nokia-satsning når i mål op løfter Nokia ind i 2017 med øget omsætning. Men, som mange analytikere også allerede har observeret, så skal der sælges mange telefoner a 365 kr. for bare at omsætte for en million.

Det vurderes dog, at særligt det afrikanske mobilmarked bliver stor aftager af mobilen, som ventes at blive tilgængelig indenfor 2-3 måneder.

Skriv en kommentar