Samsung går forrest med IOT

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvem har efterhånden ikke hørt om det intelligente hjem, hvor køleskab selv bestiller mælk, når man er ved at være løbet tør, og hvor køleskabet kan fortælle dig hvilke ting du skal spise, for at tabe dig og talrige andre eksempler på, hvordan vores køkkener blive smarte og hjælpe os i vores dagligdag.

Fremtiden lader vente på sig

Der er meget af teknologien der allerede findes og i takt med at flere og flere supermarkeder også rykker online som eksempelvis Coop, nemlig.com osv, bliver det da også mere og mere realistisk. Dog kommer man ikke uden om, at det efterhånden er noget der er blevet skrevet om at snakket om lige så længe som jetpacks og flyvende biler.

Siemens har længe kørt med et slogan der hedder Fremtiden flytter ind, og de er da også blandt dem der virkelig har investeret meget i udviklingen af teknologien. De lancerede eksempelvis teknologien hyberFresh sidste år, som er en teknologi der sørger for at alle madvarer bliver opbevaret ved lige de temperaturer, der er passende for produktet.

Siemens er bestemt ikke de eneste, der vil være med i kapløbet. En af de helt store konkurrenter til tyske Siemens, er sydkoreanske Samsung, der er blandt de absolut største virksomheder i elektronikbranchen.

Sidste år præsenterede de en hel ny model køleskab, som har fået navnet Family Hub Refigerator, og som ikke kun er udstyret med køleskab, fryseskab og ismaskine, den kommer også med en stor touchskærm, som hvis man indbyggede en overdimensioneret tablet.

Udover at man kan bruge diverse apps, der holder styr på indholdet i køleskabet, så kan man også surfe og dermed bliver køleskabet en del af informationssøgningen i hjemme, og får en endnu større rolle.

Priserne på disse intelligente hvide varer ligger i den høje ende, og ligger typisk på mere end 25-30.000 hvilket alt andet lige, er mere end de fleste er villige til at betale. Samsungs Family Hub Refrigiator kan endnu ikke købes her i landet. Men hold øje med nye hvidevarer hos Skousen, der plejer at være de hurtigste med nye varer.

Du kan se en præsentation af køleskabet fra The Verge her:

 

 

Skriv en kommentar