Saxo satser på streaming

Woman reading on a tablet at night concentrating on the screen with her face lit by the glow

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alle der elsker bøger, eller bare har haft fingeren en lille smule med på pulsen kender naturligvis Saxo.com. Den danske webshop, der sidste år blev solgt, var de første der slog igennem med at sælge bøger online. Det startede tilbage i 1961, hvor Saxo åbnede i form af en lille boghandel på Østerbro. I 2000 overtog sønnen Jørgen Balle Olesen butikken og startede med internethandlen. Siden er der omsat for milliarder, solgt millioner af bøger og SAXO er idag Danmarks absolut største forhandler af bøger på nettet.

Det digitale banker på

Kerneforretningen for Saxo er stadig salget af bøger, men mange andre afarter af produkter er også kommet med i porteføljen. En af dem er naturligvis e-bøger, der efterhånden har været fremme og populære i en del år. Det nyeste tiltag er streaming af bøger, hvor man på SAXO’s app kan streame bøge. At man streamer dem betyder kort sagt blot, at der skal være adgang til wifi eller mobildata, for at man kan læse. E-bøger skal man downloade for at kunne læse, og det slipper man altså for, hvis man streamer dem. Det betyder også, at de ikke optager plads på telefonen eller tabletten. Du kan læse lidt mere om streaming af bøger her.

Det er ikke alle SAXO’s bøger, som du kan vælge mellem, men der er mange tusinde titler, du frit kan læse i som det passer dig. Det betyder, at du for et fast månedligt gebyr (pt. er prisen 79 kroner), kan læse alle de bøger du vil, hvilket selvsagt er billigere end at skulle købe dem enkeltvis. Skal du på ferie udenfor EU eller vil du bare ikke bruge data, man man også vælge at downloade dem, og læse dem i offline tilstand.

En digital virksomhed version 2.0

Efter at have digitaliseret eller disruptet for at bruge et gennemtærsklet udtryk bogbranchen, sker der nu yderligere en digitalisering. Saxo er altså gået fra at være en helt almindelig fysisk butik til at primært blive en digital og nu er endnu mere digital.

Skriv en kommentar