Skal du købe originale eller kompatible patroner?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Prisen på printere er styrtdykket over de sidste mange år, og man kan efterhånden få en printer for ganske få hundrede kroner. Der står man så og tror, at man har gjort et godt køb. Det har man måske også, men når man så skal købe nye printerpatroner, står man måske lige pludselig og skal betale mere end dobbelt så meget for disse, end hvad man overhovedet har givet for printeren.

Producenterne tjener ikke nødvendig styrtende på selve printerne, men hvad man ikke tjener på gyngerne kan man som bekendt hente på karussellerne. Så hvad de måske ikke tjener på printeren, kan de tjene på den lange bane ved at sælge forbrugsstofferne. Man kan derfor godt blive overrasket, når man skal bestille disse patroner.

Der findes alternativer

Der findes dog ogå alternativer til disse meget dyre printerpatroner fra producenterne. Kompatible printerpatroner er nemlig begyndt at vinde rigtig meget frem, og flere og flere vælger disse. Den helt store forskel på kompatible printerpatroner og originale printerpatroner er prisen. Blækket er det samme, kassen blækket er i, er den samme, men prisen er ofte langt lavere.

Skal du vælge det ene eller andet?

Det er svært at sige, om man skal vælge den ene eller anden, for forskellen er som nævnt meget lille. Du skal dog ikke købe kompatible blækpatroner hvor som helst. Hvis du bare hopper på en tilfældig kinesisk webshops, er der en stor risiko for at kvaliteten langt fra er, som på de originale patroner. Vælger du derimod en af de danske forhandlere som Tonerland eller lignende, kan du være sikker på at produktet er i orden. Samtidig er du dækket af de danske regler og love, hvis der skulle være problemer.

Der er ikke mange penge at spare ved at spare penge på blækpatroner, for at de så ødelægger din printer, eller slet ikke virker.

 

Skriv en kommentar